Rozchod?!

Príspevok v téme: Rozchod?!
cukríčka1236

Mám priateľa, s ktorým sme spolu približne rok. Predtým som mala 5 ročný vzťah. Môj problém je v tom, že s tým terajším priateľom si veľmi nerozumiem. Je naozaj dobrý chlap, máme sa aj o čom rozprávať, vždy máme čo robiť. ALE. On má iné záujmy ako ja a to úplne. Netvrdím, že ho nemilujem, ale už to nie je ako na začiatku. Som z toho už zúfalá. Rozmýšľala som už aj nad rozchodom, ale zaplatili sme už spolu dovolenku na leto. Vrátiť späť sa to nedá. Peniaze by mi najskôr prepadli, alebo neviem ako inak by som to vyriešila. A dokonca neviem sa s ním rozísť. Stále si myslí, že to mám len zlý deň, že zajtra bude opäť dobre. Keď sa už aj rozplače, zmäknem. Nemala by som, ale ja vážne neviem čo mám teraz robiť.

cukríčka1236

Áno, to som si aj ja hovorila. Nemôžem povedať, že stále robí tieto výstupy. Ale niekedy je to vážne na nevydržanie. Je pravda, že jeho to hneď prejde, ale mne je už niekedy do plaču z toho. Ja tiež žiarlim, ale snažím sa si to najprv v hlave premyslieť a nerobím takéto výstupy. Len ja vážne neviem ako sa s ním rozísť. Včera bolo akože všetko v poriadku (vo mne samozrejme, že nebolo)a teraz prídem k nemu a poviem, že sa chcem rozísť. Opäť mi nebude veriť, ako ho poznám. Bude mi vravieť, že sa mám ukľudniť a po 3 hodinách ma zas prejdú nervy, lebo uvidím aký je z toho hotový. Ako človek je dobrý, nie je zlý, nemám veľmi čo na neho vytiahnuť, je pravda, že tá žiarlivosť, ale on sľúbil, že sa zmení a zatiaľ nič. Ale tak ako vravíte, nie je nič horšie ako žiarlivý chlap. A určite nechcem skončiť v depkách a na psychiatrii.

Aisha5

Zbytocne s nim stracas cas. Ziarlivy muz ta iba znici. Bude ta deptat dovtedy, dokedy neupadnes do depresie a komplexov, budes chodit po psychiatroch s tym, ze budes obvinovat seba, az nakoniec po vela problemoch zistis, ze problem nieje v tebe, ale v nom. Rozid sa s nim teraz, kym mozes, lebo potom uz moze byt neskoro.

lulu22

utekaj od neho preč!!!! žiarlivca nikdy! vidím to na kolegyni, čo sa vydala po pol ročnej známosti so žiarlivcom. ona to však berie ako dôkaz lásky s tým, že on keď na ňu žiarli, nikdy ju nepodvedie. sme ju vysmiali a ona je v tom, že my na ňu žiarlime, že ona je vydatá a my niektoré nie. HAHAHA musím sa tomu smiať, lebo radšej budem slobodná ako trpeť nesebavedomého chlapa žiarlivého. je v manželstve, kde je nešťastná, vidíme to na nej, hovorí aj, že sa veľa hádavajú. no to by mi za to nestálo. žiadna dôvera!
a ver tomu, cukríčka, ona tiež nemôže ani na mužov pozrieť, musela sa vymazať z fb, aby mala pokoj a ešte aj čísla kamošov musela vymazať z mobilu. chceš takto dopadnúť? snáď si rozumná a zdvihneš nohy na plecia:) a čo tam po dovolenke. nech si tam ide s dobrým kamošom, bratom, sestrou. to je fuk.

cukríčka1236

Nie to netvrdím, jednoducho tie záujmy sú v podstate len vážne detail. Ale je napr. neskutočne žiarlivý. Minule sme spolu boli v jednom podniku a začal na mňa kričať, lebo som "vraj na niekoho pozerala" pri tom som si ho ani nevšimla, keď oblečiem niečo trochu sexi, je podráždený, napísať opačnému pohlaviu je pre neho neakceptovateľné. Je tam toho viac, ale zas musím povedať rozumieme si, ale ja už vážne si začínam uvedomovať, že nechcem opäť stráviť s niekým 5 rokov ako to bolo v predchádzajúcom vzťahu a potom to nevýjde.

maruska123

a to musite mat rovnake zaujmy? niekedy je lepsie, ked to tak nie je, aspon nie su ludia stale spolu..aspon ja to beriem z tejto stranky...keby s nim nerobis vsetko spolu, cochvila by ti zacal mozno liezt na nervy