otrasné kolegyne

Príspevok v téme: otrasné kolegyne
tinkuska

Ludia a hlavne zeny..máte niekto kolegyne co maju v hlave nas.até?? ako s nimi vychadzate ked uz ste im povedali svoje a teraz vas len ohováraju a vy s nimi musite vychadzat? Ja uz som na konci s nervami. Len riesia druhych ludi, vsetko chdu vediet, pocut, usi a oci maju furt na stopkach..vsetko ich trápi, ostatné kolegyne ich tiez nemusia ale maju z nich asi strach a nechcu si ich pohnevat, tak sa tvaria ze vsetko je ok, iba ja som im ukazala ze ich mam v zadnej casti tela a povedala im co si o nich myslim..ale tym som si na seba rozputala este vacsie peklo, Lebo teraz sa spolcili aj s tymi ktorych ohovarali predtym a ja som najhorsia. Nasa sefka dala za pravdu mne, a vie o co ide. Ale tiez sa nechce furt hadat, aj ked drzí stranu mne. Neustale ohovaranie a neprijemne pohlady ma uz vytacaju. Jednej som povedala co si o nej myslim, nenadavala som jej ani nic podobne, len som jej povedala aby nebola furt taka zvedava a aby sa nestarala do mna, co a ako robim a nekomentovala, a aby pouzivala rozum a nie len to čo povie jej "naj kamoska". A odvtedy sa urazila a kde sa dá ma ohovaraju. Aj to na nich vidím. Nemam na to nervy, nechapem ludi co sa staraju len o druhych, kazda vec im je smiesna alebo trapna, jak pridrbane sliepky. Nejde o robotu v kancli. ale vo vyrobe. Ale co som pocula, ani v kancli to nie je bohvieco. Neviem co uz mam robit, zacinam si predstavovat ako im obom dávam po hube. Ma niekto posobne problemy? ako ich riesite?

3nttt

inak ja sedim v kancli s jednym starsim kolegom.on je super clovek, len obcas ked zacne rozpravat historky s 55teho,ktore som uz pocula asi trilion krat,a este on kym sa dostane k podstate tak amen, tak jednoducho vypnem prijimac :) sem tam vydam nejaky zvuk aby videl ze ho akoze pocuvam,alebo prikivnem :) on je spokojny a ja tiez :) a tak isto to robim aj pri ludoch co ohovaraju. alebo sa este zdvihnem a odidem.

ajajja

tinkuska, neboj, baby ti tu dobre radia, nedá sa iné ako si ich nevšímať a robiť si svoje. Naozaj tie pocity veľmi dobre poznám. Vidíš, teraz vydržíš tak 2 hod., časom ti to vydrží dlhšie :) Vôbec sa do ich debát nezapájaj, nereaguj. Ja viem, že to je na nervy, keď v takom prostredí musíš tráviť 8 hod. denne, ale nepomôžeš si.

3nttt

presne ako ti tu baby radia.nic ine ako sa na nich vykaslat ti nepomoze. mi tu tiez mame par takych skvostov.mam ich na salame.viem ze aj mna maju sem-tam v papuli,ale to oni kazdeho, a je mi to jedno.ja sa na tom skor zabavam. MNA HOVNO NEURAZI,VYHYBAM SA IBA JEHO SMRADU :)

soffa

kasli na nich!urob si svoju robotu a chod domou.ak im ukazes ze ta nevedia ani rozculit,ani urazit,prejde ich to.na suskanie ani na rehot nereaguj,daj si mp3 a uvidis ze ta nechaju na pokoji.asi su trapne a nemaju ine starosti,len sa starat o druhych.neries,nereaguj na ne,a ich to potom prejde ak ukazes ze ich mas absolutne v p1ci;-)

tinkuska

linguistics ani ma nepoznas, tak ma usteri takych poznamok..oni doslova vsetko rozoberaju,dnes prisli do firmy noví ludia a isli si oci vyocit, uz kvákali: aha, noví! jak kravy.
Maomam bohuzial uz som im povedala co si o nich myslim, a odvtedy ma prestali zdravit a ani sa nebavime, s ostatnymi kolegynami v poho. Len na seba zazeráme. A hlavne furt beha jedna za druhou a šuškaju si a potom sa rehocu. Snazim sa to ignorovat ale zas ten pocit ze robia zo mna nejaku sprostu ma serie. Ale je to ich problem.
ajajja robim tam takmer 4 mesiace, uz mi z toho hrabe. Kazde rano si hovorim ze od dnes si ich nevsimam, a vydrzi mi to asi 2h..a zas mam ten hnev v sebe, vkuse ich vidim, som na takej pozicii ze sa neda sa na ne nepozerat niekedy, len hlava sklonena dole, ked sa chces pozriet niekam inam tak zachytim ich pohlady a uz mi stupa tlak..no ved uvidim dokedy to vydrzim, ale hovorim si, ze takto zozieram len sama seba, a to nesmiem viac dovolit.

Maoam

uplne chapem tvoje pocity a ak si este priamejsi clovek, tak aj potrebu tresnut im do ksichtu to, co si o nich myslis

lenze toto nie je vzdy ta spravna cesta, problem je, ze ak su menej inteligentne a take 'sliepky', len ich komplet otocis proti sebe, najlepsie je uplne ignorovat, ignorovat, ignorovat, NEZAPAJAT SA do nicoho, do ich reci, proste urobit si robotu, hovorit len o veciach neutralnych najmenej ako sa len da a proste ako keby si tam ani nebola...

tieto zeny su vo vnutri nespokojne, frustrovane a zakomplexovane, ked im venujes pozornost, citia sa potvrdene vo svojej dolezitosti a to im nesmies dopriat ;-)

proste jednym uchom dnu, druhym von, ked nebudes reagovat, ked nebudes ponukat dalsi material,tak ich casom prestanes bavit, o to ide, aby presmerovali svoju pozornost inam

ajajja

tinkuska, tak toto isté je aj u nás, ibaže som s nimi sedela v jednej kancelárii! To teda bolo! Presne ako píšeš. Neviem, ako dlho si v tom kolektíve, ale ja som sa asi po 2 rokoch dokázala ovládať a to tak, že som si to jednoducho prestala všímať. Robila som si svoje a keď som aj ich priblblé reči počúvala, tak som nijak nereagovala. Možno som bola za blbú, ale ja si kvôli nim zdravie nezničím. Bola som už s nervami v prd*li! Každé ráno s nechuťou otvárala dvere na kancli ... katastrofa. Ale už mám svätý pokoj, presadili ma a sedím teraz sama, tak sa z toho normálne vytešujem :))
Musíš si len stále hovoriť, že sú ti ukradnuté, kusnúť si do jazyka, keď sa to teba netýka, proste sa obrniť. Zvykneš si, len to trvá strašne dlho :(

cica

sme kolektiv 10 kvoli jednej zacnem aj hresit co som doteraz nerobila lebo sa mi hresenie u zien nepaci pritom som pri nastupe do zamest.pomaly tie zeny oducila sme dobry kolektiv rozumieme si pomahame ale prave ta jedna je strasna mrcha je slobodna dievka 50rocna vorkoholik a neurobime nic este bola aj ocenena za najlepsiu pracov.. ale despota esesak je slabe slovo pomaha nam sudrznost nas ostatnych a aj mame dve usi jednym dnu druhym von hlavne ked robota urobena

tinkuska

ja to nechapem, ja mam problem tychto ludi prestat riesit, cely den sa musim na ne pozerat, a vidim co kecaju, na kom sa smeju, nemusi to byt ani na mne, a uz ma to totalne rozculi az sa trasiem..strasne by som chcela byt v tomto salamista, ale nejde mi to, aj ked som sa vela krat snazila :(
a do akej inej prace ides? a ides prec kvoli tej zenskej? ci lepsia ponuka?