cvicenie,ma to zmysel ?

Príspevok v téme: cvicenie,ma to zmysel ?
quququ

kazdy den cvicim 15 min na stepperi ( 1000 -1500 krokov ) , 200 brusakov , posilnovanie na stehna , a ramena.. jem menej , ranajky : biely jogurt + banan , desiata rozok , obed - vzdy mame iny v jedalni , olovrant jogurt alebo rozok , vecera ovocie,zelenina alebo razny celozrnny suchar so syrom ,zeleninou alebo prazenicu bez vsetkeho ... ma to nejaky zmysel ?? jem nieco nespravne ? cvicim nespravne ? .. mam pocit ze nechudnem,ale naberam na stehnach .. alebo je mozne ,ze sa mi to len zda? .. ( mam obcas stavy \" bulimie \" )

majkaaaa

Má to zmysel. Steppera pridaj,posiľňovanie neuškodí, ba naopak,je veľmi prospešné. Popri chudnutí si zároveň vyformuješ a spevníš postavu. Nechceš byť predsa po schudnutí ako huspenina ?!! To je mýtus,že v posilke hneď naberieš svaly ako Schwarzenegger.Musela by si tam inak makať. A nabrať svalovej hmoty treba,od toho sa odvíja metabolizmus,čím viac svaloviny,tým je rýchlejší. A je to záruka,že chudneš z tukov.

dana660xz

a tie záchvaty bulímie prosím ťa eliminuj čím skôr tým lepšie.
keď chceš, pridaj sa k nám do témy: kto bude chudnut so mnou?

dana660xz

cvičko má zmysel, ale ked chces schudnut tak neposiluj v posilke ale chod na aerobic, zumbu, tancuj a tak, niečo kde sa naozaj spotíš a srdce ti bije asi 130 úderov za hodinu. ked posilnujes, tak ti rastu svaly, nie je sa comu čudovať. steper je fajn, ale 15 min asi nestaci. jedlo máš ale fajn.

Maoam

ty vlastne viac posilujes, ako spalujes tuk, treba ti aerobnu cinnost, beh, bicykel, alebo stepper ale dlhsie, polhodinu aspon,