Neviem ako dalej..

CoDalej?

Nasla som po dlhom case super pracovnu ponuku, vo vsetkom vyhovujem, aj napriek tomu sa mi nikto neozval odtial.. a dnes sa dozviem, ze niekto v podstate neznamy, presne tuto pracu vybavil mojej naj kamoske, pricom ani nevedela presne o aku pracu ide, nevie ani jazyk, ktory tam bol potrebny, dnes tam bola a uz v podstate ani potrebny nie je.. to je spravodlivost..

Lulu2011

Codalej - no vidies, tak ber ako plus, ze sa mas dobre aj bez prace, kto by za to co dal ;)

ja som nepracovala uz 6 rokov, ale z toho som bola rok tehotna a s malym do 3 rokov doma

CoDalej?

ala som dve mesacne zamestnania pocas toho roka, v sucasnosti som na podpore. Je to hrozny pocit, ked vas vsade odmietnu, lebo mate vysoku skolu a vsade vyzaduju "len" strednu, aj ked ja akoby som ani tu vysku nemala, nemam naroky. mam uzasneho priatela, ktory dobre zaraba, kupili sme si a prerobili velky bytik, na vianoce ma poziadal o ruku a v lete sa ideme brat, takze zahranicie neprichadza do uvahy, nejde mi ani tak o peniaze, len potrebujem nieco robit, mat normalnu pracu tu na SR, ktora by ma ako tak bavila..Uz tolko zamestnani mi uslo len o vlasok.. Pripada mi to, ze by som sa mala uz fakt az moc dobre, keby tu pracu mam, je to osud, nemozeme mat vsetko..

lulu22

rok bez práce? ja som bola asi 4mesiace a skoro som sa zbláznila. bolo to hrozné! kamošky buď študovali abo robili, dni som trávila skoro rovnako, žiadna motivácia, hrozné niečo.
a neskúšal si ani nejaké sezónne brigády napr.?zber ovocia a pod.? ak ťa tu nič za ten rok nedržalo, prečo si neodišiel nachvíľu do zahraničia?

CoDalej?

Bez prace som zhruba rok. Keby poznate moju situaciu, tak uz vobec nechapete, ze tak dobre sa nema ani clovek, ktory pracu ma.. Ale ja som typ cloveka, ktory kazdy neuspech tazko berie :(
PS: Lulu2011 Facebook velmi dobre poznam :D Ako dlho si doma ty?

Lulu2011

lost - to pises o mne :))) este keby to bolo zaplatene, ze :p

codalej - je to tazke, na samovrazdu nie, ale depresia pride, co dalej, taka tazoba, strach, myslim, ze tie pocity su uplne normalne, ako dlho si bez prace?

lost

ale ba !!!

praveze vtedy je zivot krasny :D vstanem o 12, cely den pisem na nete, vecer mam cas varit veceru... a idem spat o 4 :D

praca pride ked to necakas..