Kedy robiť test?

Príspevok v téme: Kedy robiť test?
karolina531

Ahojte,
mám podozrenie, že som tehotná. Brala som HAK. Prednedávnom som ju vysadila a mali sme s partnerom nechránený styk. Teraz ma trápia bolesti v podbrušku, cítim sa nafúknutá a som veľmi unavená. Ale je to len týždeň od možného otehotnenia tak som si neni istá či ide skutočne o tehotenstvo. Čítala som, že test je najlepšie si urobiť keď mešká menštruácia, lenže mne pred HAK menštruácia prišla s ťažkosťou pár krát do roka, tak neviem, či má zmysel čakať že či príde. Čo myslíte kedy si mám spraviť test?

maruska123

bibisa aj ja mam nieco podobne, 3 mesiace po vysadeni kramy presne na den a teraz aj ked chodia, tak vzdy meskaju min tyzden...hocijak

v podstate to moze byt aj cysta, ako pises, ktora sa objavi prave po vysadeni hak..

User_37597

ja som dobrala antkoncepciu v auguste.koncom augusta.dosli mi krami o tyzden ako mali.o mesiac zas presne na cas a potom az niekedy okolo 21 novebra.odvtedy som nemala.3 testy negativne a krami nikde.mavam cez den krce ako keby som mala dostat ale nic.
myslim ze moje telo je az prilis teraz zblaznene od kedy neberem ale bojim sa co ak nejaka cysta.no vkazdom pripade sa chystam na gyndu.

karolina531

Viem, že to môže byť aj z antikoncepcie. Lenže tú som vysadila pred mesiacom, tak myslím, že by to začalo skôr.. No neviem počkám teda ešte :)

lionesssssss

tie stavy pochybujem, že sú už prejavy tehotnosti, test až keď mešká menzes, ak si mala nechránený styk môžeš byť samozejme aj tehotná, ale s tým si zrejme rátala, keďže ste sa nechránili