Gastroskopia

delphia

no vidis! to iba strach ma velke oci! ak je sikovny lekar a pacient spolupracuje dla pokynov personalu- vysetrenie trav velmi kratko a da sa ho prezit celkom ok.

bazalka

Ahoj, no ja som tiež na seba hrdá :))))). Keby som však tú hadicu videla skôr, tak neviem, neviem ..... A jasne, že ti dám vedieť, ako som dopadla. Maj sa pekne.

Lulu2011

tak to si odvazna fakt :) ja som tie hadice videla na zivo, takze uz som tam viac nesla, tiez som si predtým myslela, ze su tensie :D ale si hrdinka ;) aj kolonoskopiu urcite zvladnes :) nezabudni po tom na mna, lebo ehm tie zazivacie problemy, mame podobne, ze co ti povedali ;)

bazalka

Ahoj, áno to som ja. Nakoniec som to zvládla celkom v pohode, ale mala som neskutočné nervy. Už som aj rozmýšľala, že zdrhnem, ale bola by som sama zo seba znechutená, tak som sa vzchopila. Príjemné to určite nebolo, ale v pohode sa to dalo vydržať. Asi dvakrát ma tak riadne natiahlo. Som sa tam posadila a čakala, kedy mi streknú do hrdla umŕtvovací sprej. No nič také mi nedali. Len poďho rovno hadicu. Myslela som si, že bude tenšia :). Sestrička hovorila, že som to výborne zvládla. Mám tam nejaký mierny zápal, tak mi zobral vzorky a aj na tú celiaku. Tak uvidíme. Pýtala som sa ho aj, či je tá kolonoskopia nutná a povedal, že radšej by ma vyšetril. Takže aj dovtedy nezomriem od strachu, tak idem 21.02. Vtedy mi aj povie výsledky z týchto vyšetení. Ale povedal, že tam nič také hrozné nevidel, tak ma trocha upokojil. Aspoň jedno mám za sebou :)

Lulu2011

ahoj, to si ty, co ta caka aj kolonoskopia ze? ako prebiehla gastroskopia? zvladla si to v pohode? bolo to strasne?