CO na znicene vlasy?

Príspevok v téme: CO na znicene vlasy?
Leticia

ahojte, mohli by ste mi poradit, co na znicene suche vlasy? bola som ciernovlaska a chcela som ich hnede, dala som si to stiahnut peroxidom, bolo to rysave, ale pekna rysava aj pristala mi,tak som dala znova, aby mi konecne chytila ta vytuzena svetlo hneda, konecne ju mam, ale vlasy mam suche, postiepene. Strihat davat nechcem, lebo mam na mikano trocha kratsie a o dlzku by som nechcela prist, citala som, ze dobra je na vlasy maska med a mlieko, ci? mam aj masku jogurtovu od infonity, poza to niekto? budu mi rast vlasy aj nadalej a tak to dat podstrihnut?

Perilka

skús L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium regeneračný kondicionér pre veľmi poškodené vlasy. Ja som ho používala cca mesiac po návrate z dovolenky a vlasy mi ozaj poriešil. Sú určite zdravšie a na dotyk hebkejšie. a stál ma necelých 7 eur na notino.sk

david.m

Skus pouzit kokosovy olej ktory je najlepsi pripravok na vlasy, ale je dobry napr aj na plet a podobne ja som ho kupil
tu je celkom takze ho zohnat.
www.biokamo.sk

angel196

Mam vlasy az po pas a poviem vam ie je to ziadna stranda,huste a kucerave a suche,pouzivam sampony bud Elseve alebo Garnier mam sampony aj profesionalne z kadrenictva a tie su naj na znicene vlasy,tak isto aj masky.Pouzivam aj cisto olivovy olej-niekolko hodin obcas aj celu noc nechavam posobit-vlasy treba dobre vymyt aj 2x.Musim mat ale bud masku alebo balzam.Tiez mi padali vlasy a kupila som si tabletky Bioscalin-tie lacne su shit!!!!!!!damy ,ak neinvestujete do vlasov,neporastu

ema25

MOje vlasy su dost jemne, takzeked si tam toho tolko nakydam, hned ich po umyti budem mat mastne...a etse k tomu su aj vlnite,takze to potom vyzera otrasne :/ ale dakujem za rady, urcite daco z tych vasich skusenosti vyskusam. a myslite ze ked si vlasy nebudem strihat, tak sa mi nezacnu lamat potom niekde v polovici vlasu? ja som pocula ze ked su len trochu znicene, rozstiepene, tak ak sa neodstrihnu, bude sa to sirit dalej?! Co vy na to?

LETICIA

baby tak ja uz mam vlasy ok a mala som s tym velky problem a hlavna vec, ze vidim, ze rastuuuuu. niekedy si dam masku z olivoveho oleja a vajicka, pouzivam sampon od treat na poskodene vlasy a z tej istej znacky aj olivovu masku ktoru drzim aj 3 hodinky, zacala som henovat, po umyti si striekam na vlasy pripravok od loreal s arganovym olejom a na zavrsenie pouzivam olejcek na konceky. vlasy som konecne regenerovala a pri tomto aj ostanem. plus este masirujem do pokozky hlavy klasicky olejcek od alpy olivovy.

diamant19

aj ja som mala znicene vlasy. teda este trocha su ale je to o vela lepsie. mala som ich take ze som si ich umyla a ked vyschli tak vzerali zasa mastno... skusala som aj zabal zo zltka medu citronu.... no nepomohlo to ale ked som si potom este raz umyvala vlasy tak som ich oplachla octom a oplachla vodou. uz som ani nedufala ale mne to pomohlo.

jajaja295.

ja tiez regenerujem vlasy uz stvrty mesiac a vlastne az tento mesiac vidim zlepsenie a ze mi aj podrastli, kedze vlasy som mala znicene od meliru...chce to hlavne cas

Izabelka_MT

ema tak si ich nežehli, nefenuj používaj prípravky určené na poškodené vlasy ...ja osobne používam gliss kur čierny a s ním aj sprej gliss kur čierny a striedam to s brezovým šamponom aj brezovou vodou ...vlasy sa mi trocha spamätali aj som sa dala podstrihnúť aj podrástli ale aj tak sú zničené.. ale nie až tak ..mne sa spamätávali vyše roka ..a hlavne sa nefarbi agresivnými farbami a nie často ..a ked si sa dala podstrihnúť tak sa už nestrihaj ..ja som počula že by pomohol aj razilský keratín r...neviem presne ale zase vyhadzovať prachy to nie je bovhie čo ..