vnutorne stehna-cviky s ktorymi zarucene schudnete!

Príspevok v téme: vnutorne stehna-cviky s ktorymi zarucene schudnete!
bejby47848

viete mi niekto poradit cviky s ktorymi mate skusenosti ze vam aj pomohli?a nie nechcem formovat svaly na stehnach .. chcem ich mat proste mensie..uz som z jedalnicka vylucila sladke,tucne jedla + viac ovocia,zeleniny... na nete som si precitala ze su dobre cviky Unožovanie,Zanožovanie v stoji,Mŕtvy ťah...mete s nimi niekto skusenosti?ako ich treba robit doma bez pomoci pristojov ?

Ivana123456

www.fitmagazin.sk Ja osobne nemám čas chodiť do fitka, ale doma si pol hodinku na tieto cviky nájdem + si precvičím ešte brucho. Na tejto stránke nájdeš čo a jako, ja sa tým riadím a výsledok vidím. Ja osobne som chodievala behávať, zakúpila som si stacionárny bicykel a síce som schudla, ale nie tam kde som potrebovala. S týmito cvikmi sa mi spevnili hlavne vnutorné stehná, zadok a stehná vôbec, nie žeby boli pevné ako tlsté ale na dotyk. + treba sa zdravšie a hlavne pravidelne stravovať a výsledok sa objaví či už skôr alebo neskôr. Tak veľa štastia.

wreck

bejby47848, pises, ze nechces formovat svaly na stehnach, ale opisujes anaerobne silove cviky, ktore presne na to sluzia. :)

ak ich chces mat mensie, tak predpokladam, ze sa ti zdaju tucne. v tom pripade potrebujes prevahu aerobnej aktivity -- bicyklovanie, beh, plavanie. intenzivne korculovanie je obzvlast vynikajuce na nohy.

nic z toho nie si schopna robit doma bez nejakeho vybavenia. aspon nie tak, aby to bolo efektivne. dolezita je tepova frekvencia, pri ktorej cvicis. prave vtedy sa najlepsie spaluje ulozena energia. :)

ak sa do toho das, je dobre zaradit aj tvarovacie cviky (vela opakovani s nizsimi hmotnostami), inak nohy nebudu na pohlad pevne.

skus lepsie popisat o co sa snazis, lebo takto je to len hadanie na slepo.