Vrzgot oka

excentrik

Tiez mi to bezne vrzga.. Pri zmurkani alebo pri dotyku na kraji smerom k nosu. Pozorujem to uz cely zivot a robim si z toho obcas srandu.. stlacim prstom a a vrzgam s tym pred inymi, ktori sa tomu cuduju a smeju. :-D Ak by to bolo vazne, uz by som bol slepy. Vrzga to len obcas, asi unava atd.

Adelinka

Neboj, nič vážne, len suché oko, myslím, že celkom bežnávec, kúpiť umelé slzy a kvapkať vždy, keď potrebuješ, pri dlhej práci pri počítači atď.:)

Magy

mas nejake dalsie priznaky? bolest, rozostrene videnie, zahmlene, slzenie, palenie, zacervenanie? pokial je to len to 'vrzganie', niet dovodu na paniku. ak sa ale stav zhorsuje, alebo mas dalsie subezne problemy, nie je dovod s otalanim a treba ist k ocnemu.

danuša40

nO je to nepríjemné, ´dakujem za radu, zvykne sa mi to opakovať, myslela som na najhoršie, čo mi môže byť... skúsim ísť k lekárke.... dakujem.

[zruseny17]

ja som o tom raz davno citala,v nejakej zdravotnej poradni o tom pisal oftamolog,nie je to nic vazne,ze vraj to sposobuje nejaky vzduch co sa tam dostane a potom pri pohyboch oko ako keby vrzgalo...ale uz si nespomeniem ako sa tam ten vzduch dostava...