Priateľ nadáva pri hádke

Príspevok v téme: Priateľ nadáva pri hádke
Dorota222

Mám priateľa vyše roka a niekedy, pri hádkach (ktoré ja zo začiatku vôbec neberiem vážne, skôr ako také malé škriepky), mi povie: \"Čo si úplne jebnutá?\" alebo už aj zaznelo: \"Daj sa vypchať.\" Slova, že sprostá a podobne odzneli už tiež. Vždy ma to hrozne zraní a zabolí a premýšľam, či dokážem toto prekusnúť. Vždy si ale poviem, že to predsa nie je také hrozné, že je len rozčúlený, ale... Je to ozaj tak? Veľmi ho milujem, priznávam a viem, ze často som pri hádkach na vine ja, ale ešte nikdy som mu takto nepovedala, nikdy a nikdy naňho tak nekričím ako on na mňa. Nikdy by som naňho nepoužila také škaredé slová. Som zúfalá, lebo to takej hádke iba plačem a to ho rozčuľuje.

dafaq

alexa111

daj vediet kde ta spoznal, aby som vedel, kde spoznat tebe rovnaku :D

aj by som napisal ze nechaj tu kontkat na seba, ze ked sa s nim rozides, ale myslim, ze to by som sa nedockal :D

nirv

Ked ti stačí že ti povie že ťa ľúbi na to aby si bola šťastná...laska sa prejavuje inak. On to ma fajn, chová sa k tebe ako hovado a aby si bola kludna stačí ked povie že ťa ľúbi. A ma sex a tvoju starostlivosť a lásku.

Leela333

Alexa, načo si s ním? Aha, ty ho miluješ. Nuž tak potom ti neviem poradiť, keď už ani komunikácia nepomáha. Si mu proste ukradnutá, ale ty ho miluješ, tak buď s ním.

alexa111

Poradte mi prosím :/ s priatelom byvame spolu 2roky odkedy sme aj vlastne spolu, na zaciatku vztahu bol mily ku mne atd... co bi si kazda zena priala,ale spostupom casu zacal bit uplne iny, proste 2rok si nespomenul na moje narodeniny meniny valentina MDZ a popritom ja mu vzdy na jeho sviatok azgratulujem aj mu kupim neaku pozornost, dokonca aj na vianoce som mu musela vzdy pripominat ze idu vianoce nechnezabudne na neaku pozornost a vzdycky sa vyhovorí na peniaze ze niesu a popritom mu vzdy uz 2rok v ksue vravím pre mna neni dolezity darcek-prekvapenie ale to ze si spomenie a zablahozela, ja som neni zalozena na peniazoch neni som snim iba kvoli peniazom niesom ziadna zaltokopka ani nic podobne iba by som chcela viacej pozornosti od neho, nikdy sa ma ani neopita co si robila cely den proste nic, a stale sa iba hadame, kvoli takymto veciam ze si ma nevsima proste jak keby ho nezaujimam a poprtom ma lubi lebo sa ho to pitam , a ja tiez ho milujem a rozist sa snim nechcem

muca

No tak s takymto typom človeka som sa práve rozišla.Začali sme spolu bývať a po 6 mesiacoch som to ponižovanie vzdala - plakal,prosil, ale mne stačilo. Stačilo! Nechcem si ani predstaviť čo by to bolo,keby sme spolu ostali. Nevažil si čo mal,a teraz to ľutuje- no ja nie!

Maoam

poznam tento typ muza, je to kriz, ak si sebavedomejsia a mas vlastny nazor, ktory aj prejavis...ja som sa rozhodla nepokracovat v tom vztahu, stalo ma to prilis vela energie

jeho nezmenis, nehodite sa k sebe

Dorota222

Podľa mňa to zaviní primárne on, keď sa urazí. To je pre chlapov také nepredstaviteľné jednoducho prijať iný názor? Nerešpektuje ten môj, vyhadzuje mi to na oči a ešte sa aj zatne ako také malé decko. Zato má právo mi nadávať, keď to chcem prebrať a nie sa pozerať, ako je celý večer ofučaný? Mám totiž isté zásady a aj keď ma hrozne naštve, v živote mu nenadávam, to je to, čo som tu riešila. Možno by som ocenila, keby si si furt nehúdol/la to svoje a pozrel/pozrela na to aj z mojej strany, že tie nadávky nie sú adekvátne. A že nie som vyvolávač hádok, lebo ich nenávidím.

Dorota222

Maso, poviem ti príklad. On sa urazí, lebo mám na niečo iný názor. Ja sa to snažím vydiskutovať, položím mu napr. otázku, že prečo sa nahneval. To ho rozčúli a vtedy sa to v ňom spustí. Sú to stupídne veci. Kebyže riešime nejakú závažnú vec, ale keď riešime čisto dáku hlúposť (politiku) a on mi začne nadávať... neviem, kvôli nepodstatným veciam mi toto hovorí? Áno, ja som ticho, keď kričí. Ešte stále totiž ostávam v šoku.

maso

Tak si na vine niekedy, alebo casto?
Ak vies, ze si na vine hadke, potom ju aj vyvolavas-ina moznost nie je.
AK on krici a ty si ticho, lebo si hryzies do jazyka tak to potom nie je hadka lebo hadat sa musia dvaja a viaceri.