Zákaly v sklovci - laser

sentinel213

Atieto dve firmy treb bombardovat od rana do vecera. Mailom a spol kto ma zakaly velke!

www.inotekcorp.com

retinapharmainc.com

Nanotechnologie oprava oci a celeho tela ... Rok 2040 umele oci, oci z kmenovych buniek, rok 2020 prve umele oci. Rok 2030 a dalej ciernobiele videnie.

www.reviewofcontactlenses.com

www.youtube.com

www.youtube.com

sentinel213

Zakaly sa budu dat liecit do roku 2020. Lieky su vo vyvoji + dneska uz DNA sekvenciou zistili cely kod slepoty ... Cize cez kmenove bunky opravia slepotu. Je to uz len otazkou casu kedy uz nebudu.

Pomoc je na ceste II ...

www.youtube.com

www.youtube.com

strano

Zakalky v sklovci sa vytvaraju vplyvom neriesenej infekcie, v tele a CNS, ktora je samozrejme aj v Oku. Pokial sa odstranili operaciou, tak vplyvom nevyliuecenej infekcie, sa sklovec odlupoval znova. Samozrejme vekom je to normlane, ale nie ked ma clovek 20. Moze za to aj dnesna zla strava a stravovanie ludi.

55XYZ66

RNG pri týchto problémoch je podľa Vás lepšie kúpiť si jodid draselný ako kvapky do oka alebo ako tablety (teda výživový doplnok). Vedeli by ste mi poradiť ako pripraviť ten 10% roztok MSM, resp. kde kúpiť to MSM...predpokladám, že takto pripravený roztok (kvapky) sa budú kvapkať do oka, dúfam, že sa nemýlim. Našla som aj MSM v tabletách ako doplnok, neviem či by to tiež dokázalo nahradiť účinok tých kvapiek. Ďakujem za každú radu či odpoveď a prajem veľa síl všetkým s týmto problémom.

RNG

KJ tj jodid draselny sa bezne predava ako potravinovy doplnok, tj nepotrebujes ziadny lekarsky predpis na neho, Tak isto MSM, a rozne silne enzymy, ako napr entericky ochraneny pancreatin, kde dostanes doplnky az s obsahom ekvivalent 3000 mg pancreatinu v kazdej tabletke, napr produkt firmy Solgar, pancreatin Quadruple strength,dostanes napr cez iherb.com a nie zastaraly wobenzyme, ktory obsahuje len 200 mg pancreatinu a je besne drahy.

strano

Tie bielkovinove enzymu to je vlastne co? To je nieco ako jest wobenzyn? Jodid draselny sa da zohnat iba na predpis to mi kto teda moze jedine predpisat ocny?

RNG

Zakaly v sklovci su bielkovinne zhluky, ktore sa daju cistit pouzitim bielkovinnych enzymov a jodu.
Teda jedna sa o enzymaticke odmorenie tela.
Na zlepsenie permeability/priestupnost ocnej bulvy pomahaju aj kvapky roztoku MSM(daju sa spravit aj po domacky, 10% roztok MSM).

birch

Zákaly sklovca sa dajú odstrániť dvoma spôsobmi:
1, laserovým a to tak že na zákaly sa nasmeruje laser a rozbijú sa na menšie a tie sa vstrebú. Vykonávajú sa iba v prednej časti sklovca, tie zákaly čo sú hlbšie, bližšie pri sietnici sa laserom operovať nedajú pretože riziko poškodenia sietnice je veľmi vysoké.
2, ppv metóda a to tak že sa odsaje sklovec z oka ,ktorý sa nahradí silikónovým olejom alebo plynom.