je mi strasne zle

Príspevok v téme: je mi strasne zle
bebee

Uz asi 2 tyzdne sa necitim dobre, ak niekde dlho stojim, alebo vyvijam aj mensiu aktivitu/vyjdenie po schodoch, varenie, nakupovanie v potravinach/, tak mi dojde strasne zle, akoby na odpadnutie a musim si sadnut, podobne stavy som mala aj predtym, naposledy som odpadla v decembri, ale teraz mi prichadza tak inak zle(ako keby od zaludka/nie typicke zahmlenie pred ocami, najprv som si myslela, ze je to mozno od hladu, smadu, ale nie je to v tom). Cely zivot som mala tlak 90 na 60, ale teraz mam tak okolo 115-125 na 75-80, cize tlakom to tiez nebude, ani tehotenstvom. Okrem toho sa citim stale ospala, slaba, boli ma chrbat, som podrazdena, nic sa mi nechce robit. Tlacia sa mi uz asi rok 8 cky, cize nimi to asi tiez nebude. Neviete, co by to mohlo sposobovat? Mali ste podobny problem?

Magy

lulu, to ti potom pomoze aj cista voda, ak si o nej budes mysliet, ze je ziva alebo zazracna. a mas to zadarmo... :)))

modrá

zle, slabosť, veľký smäd - môže to byť cukrovka, napríklad. Ale samozrejme, veľa iných vecí. Nešla by som hneď na urológiu, treba ísť k obvodnej. Niektoré testy ti urobí ona a potom podľa výsledkov ťa pošle k špecialistovi.

:)

bebee - kúp si v lekárni diagnostické prúžky ( penta phan ), a zistíš či máš v poriadku cukor.Keďže ťa smädí a býva ti na odpadnutie, môže to byť cukrovka, alebo ti len cukor kolíše. Prúžok ti ukáže.

Magy

lulu - sumive magnezium je krasny priklad bezcenneho placeba, plynny oxid uhlicity neguje ucinky magnezia. zakazal by som to, je to len tahanie penazi z vreciek s minimalnym efektom.
bebee - budes musiet najst nejaku cestu, ako sa na tu urologiu dostat a vydupat si krvne a mocove testy. potom mozme riesit ine alternativy.

bebee

Magy-som z BA, toho odbijania som si zazila v lete svoje, ked ma nikde na neurologii nechceli zobrat na to vysetrenie, ked som mala strpnute prsty, lebo dovolenky, neprijmaju novych atd. Tak asi aj tak budem musiet skocit za tou obvodnou

bebee

a nemohlo by to byt len stresom? lebo ako sa tak zamyslam, tak pred takymi 2-3 tyzdnami som sa dozvedela jednu zlu spravu, potom som z toho bola vedla cely den, ale potom sa to v podstate vyriesilo, takze som sa uz kvoli tomu netrapila...

Magy

tak ako si to teraz napisala aj s tym smadom, len ma utvrdzujes v podozreni na problemy s oblickami. netusim kde zijes, v ktorom meste, ale nemal by byt problem ist rovno na urologiu sa objednat. alebo sa tam nanutit, ked sa ta bude nejaka sestricka snazit odbit, ze potrebujes objednavku od obvodneho. rozhodne by som si dal spravit komplet vysetrenie mocu aj krvi.