Naj ANTIDEPRESIVUM

Veronika Ke

Ak je Ti naozaj zle, marihuana Ti ten stav len zhorsi! Nepozivaj ziadne drogy ani alkohol. Hodia Ta v konecnom dosledku len hlbsie do zlych stavov. Neber vazne ludi, co sa snazia depresiu zlahcovat, je to choroba, ktoru treba liecit. Neliecena sa len zhorsuje. Vela zdravia!

Veronika Ke

Ahoj Ondrej, je mi luto, ze mas taketo stavy. Aj ja som ich mavala. Nehanbi sa, chod za psychiatrom, najdi si na nete referencie psychiatrov v Tvojom meste a podla toho sa rozhodni. Neviem odkial si, ale v Kosiciach je vynikajuca psychiatricka Zuzana Benackova. Potrebujes prvu pomoc vo forme liekov. Potom, ked bude lepsie, skus kontaktovat tohto cloveka. Mne velmi pomohol. Pricinou depresii su velmi pravdepodobne paraziti. Precitaj si prosim tieto clanky : plus7dni.pluska.sk
zapper.revoluce-v-leceni-nemoci.cz

Zelam Ti skore uzdravenie. Je to mozne! Ja som toho dokazom.

Marekos

skus si zohnat marihuanu a to je dobre na depku a ziadne vedlajsie ucinky

zafajcis si, pustis si oblubenu muziku alebo si zahraj dotu ked si nakureny :D

majjca

Suhlasim s nazorom ajajja,
je to presne aj môj pripad mam úzkostnú poruchu, normalne žijem, pracujem, zvladam každodenne zalezitosti + beriem AD na tie spominane uzkosti.
Cize je pravda,ze to na cloveku nevidiet.

ajajja

tpch, myslíš, že ľudia čo AD potrebujú, tak to spoznáš na ich písomnom prejave? :)) To snáď nie :))
Ľudia čo AD užívajú sú často úúúúplne normálny, nie sú to všetko vyšinutí blázni, na ich prejave ani správaní to nepoznáš, to mi môžeš veriť. Mám kolegyňu aj kamošku čo berú AD a sú to normálne baby, len jednoducho prežívali veci, ktoré už nevedeli zvládať ( napr. rodinné problémy ), ale ani pred tým než AD začali brať to neboli nejaké chudery alebo trosky čo sa nevedia vyjadriť. Pracovali, fungovali, prežívali ... Z depresií mali napr. fyzické problémy ako búšenie srdca, žalúdočné problémy, nespavosť atď.
Ondrejkoo, určite choď lekárovi. Nerieš, či ti dá lieky " na ktorých on zarobí ". Hlavne aby ti pomohli.

Meretseger

Mám pocit, keď tu tak čítam kopu prosieb o uvedenie dobrého antidepresíva, že AD chcú brať tí, čo to vôbec nepotrebujú, a tí, čo fakt "depkujú", tomu príliš naklonení nie sú. Bolo to tak v mojom prípade - na liekoch som nebola, kým som sa nezačala pokúšať odpraviť -, ale poznám viac takýchto prípadov.
Zaujímavé.