Ako sa naučím spať len 2hodiny za deň.

Príspevok v téme: Ako sa naučím spať len 2hodiny za deň.
Jan

Ahojte vedel by mi niekto poradiť ,ako by som sa mohol naučiť spať len 2-3h za deň bez toho ,aby som sa nepociťoval počas prac.dňa únavu a ospalosť?

Aby som upresnil.Pred 5-timi rokmi som vlastnou vinou pri podnikaní urobil zopár zlých rozhodnutí.Prišiel som o všetok majetok a čo je najhoršie ešte som sa aj dosť veľa zadĺžil,exekucie atd.Aby som mohol o par rokou sa znova postaviť na vlastné nohy a biť konečne len na nule potrebujem mesačne zarobiť veľmi veľa eur.Mám dve práce na 17h denne spolu. Ale aj tak nestíham so splátkami.Musím si nájsť ešte jednu prácu tak na 5-6h aby... Veľa casu mi potom nezostane na oddych.Poradí mi niekto? popripade na email: allforyou@centrum.sk

Jan

Nechcem ,aby to vyznelo ze tu nariekam to NIE,uvedomujem si ze za zle rozhodnutia a chyby sa tvrdo plati, len hladam cestu ako to vsetko napravit.Zvlastne je ze cim viac robim - napravam,tym sa to ,akosi viac zacina hromadit a stracam nad tym kontrolu :(

Jan

lost , vdaka za radu asi bude najrozumnejsie ,ak to takto urobim. Ale je zvlastne ze minca ma aj druhu stranu. Zo zivota : mam dve deti a dve byvale priateľky - nezijem spolu, Na sude o vyzivne som akceptoval sumu 70€ mescne ci je to malo ,alebo vela o tom by som nechcel polemizovat na jedno dieta. Ked o rok a pol sa jednalo o vyzivne na druhe tak sudca urcil ze ked na jedno 70 tak na druhe tiez 70. A vobec neakceptoval ze od prveho sudu sa mi uplne otocili moznosti k horsiemu. Nenamietal som a prijal to.Teraz po odratani mojichy vsetkych vydavkoch (splatok) mi zostava 10€ na tyzden. A to som od soboty rana este nic nejedol :(....Ale toto je len docsne , verim tomu.

lost

Ale netusim ci je to pravne/legalne v poriadku, no predpokladam ze si ten co inkasuje dlhy, moze dlhy zaroven aj upravit v prospech dlznika.. cize cielom by bola dohoda ... (idealne papierovo, nie ustne)

lost

Ja by som im napisal.

Mili veritelia,

Musim Vam s lutostou oznamit, ze s okamzitou platnostou znizujem splatky na polovicu az do mojho buduceho odvlolania (rozumej: zacne sa darit, zacnem platit)

Iste viete, ze existuje nieco ako osobny bankrot. A iste si viete predstavit, ze tato mozost bude pre mna osobne mensie zlo, pokial na mna v plateni dlhov pritlacite prilis silno.

S pozdravom,
lost

respektive im jednoducho dat najavo, ze bud zapytaju privela a teba to "zlomi" a nedostanu absolutne nic, alebo sa stretnete niekde medzitym a dostanu naspat vsetko, i ked to bude trvat o nieco dlhsie..
prirovnaval by som to s vypalnictvom (pre jednoduchu predstavu, nie pre pointu), z hry Godfather :D

vypalnik pride do obchodu a vyhraza sa obchodnikovi, aby platil, a on suhlasi, zacina sa na $100, lenze vypalnit sa vyhraza este viac, aby sa platba navysila, tak sa navysuje na $150 .. $200 .. $250 .. lenze pride "BOD ZLOMU" kedy si obchodnik povie "no toto uz staci, tak vela ti nedam, lebo tak vela nemam, tak ma radsej zabi, a ty dostanes hovno"

Pre oboch je "lepsi" nejaky ten stred..

cize pri splacani dlhov by som sa ja osobne spraval asi rovnako - platil by som , ale nie tak, aby ma to znicilo..

I ked nemam tuesnie, o ake dlhy sa jedna..

Jan

ojka,chapem to ze zdravie je na prvom mieste. Ale napriek tomu ze to vsetci vieme ,tak ako argument mi to este ani raz nepreslo. Asi by mi nepreslo ak vsetkym veritelom napisat ze od buduceho mesiaca im uz neposlem celu ciastku ale len jednu tretinu lebo musim mysliet aj na svoje zdravie. :( Bolo by asi najlepsie normale skrachovat ,tak ako je bezna prax a vsetkym povedat nemam -nedam. Ale nechcem bit taky hajzel a chcem to zvladnut a dat doporiadku kazdemu čo mu patri. Neviem ci chapete moje myslienkove pochody a zmysele pre zodpovednost a preco to robim,no chcemto takto.

ojka

Jan, viem, že si v ťažkej situácii, ale nerob to... po prvé si doničíš uplne zdravie a po druhé, nevydržíš tak fungovať dlho a budeš znova tam kde si...

Jan

dada, o tom presne o tom. Aj ja mamvam podobne stavy. od 8h do 19som za volantom,od 20h do 01h v druhej praci a zbytok ma spanok. Pocas dna mavam prestavky kedy uplne vypnem a podriemkavam.
nateraz sa mi ukazuje moznost inak si upravit pracu a cas v nej straveny. Nie som este rozhodnuty ci tuto zmenu (spat 2-3h len) podstupim. Snazim sa zohnat vsetky za a proti a najst vhodnu alternativu pre moj problemik.Apropo dada, plat spominaneho kamionistu by nestacil na bezne ucty pre mojich veriteľov. :(

dada.

poznám človeka, čo spí hodín denne. Ale raz za týžden, v sobotu, si musí pospať aj 15 hodín...ale má oslabenú imunitu z toho všetkého a často máva horúčky a kašle...ale je inak to nejde...

ja som pracovávala voľakedy na smeny...po nočnej som nevedela spávať cez deď a tak som bola hore deň - noc - deň noc...musela som to po 3 mesiacoch nechať, lebo som bola celý čas akoby v mrákotách ( akokeby som mala v sebe obrovské dávky liekov na ukludnenie - mávala som sekundové mikrospánky...raz som bola u tety, sedeli sme v kuchyni a letela malá muška mi pred očami..ja som asi vtedy mala mikrospánok, neskutočne som sa ľakla, nadskočila som , oháňala som sa...to bolo to posledné, dala som výpoveď )

ale takto nehazarduj...vymysli niečo iné...ja by som nechala všetky práce a jazdila na kamione...tam platia aj 1500,- eur mesačne...

ojka

ak budem pokračovať takto ďalej, tak budem ešte lepšia jak ten spomínaný Einstein... rúúúúúúbem vysoko ((-:O