Hrozný život

Príspevok v téme: Hrozný život
jožo888877

Dobrý deň,
mám 18 rokov. Chcel by som sa spýtať či má niekto taký zaujímavý život ako ja. No začalo sa to niekedy v 16 rokoch. Predtým som mal v pohode život, aj keď v piatky pravidelne opitý, ale šťastný. Mal som hroznú stravu, ale nikdy som nemal ani len nádchu. Vždy zdravý. Ale potom sa to začalo rapídne meniť. Začali tie hnačky. Chodil som po doktoroch, ale márne, predpisovala mi rôzne lieky, ale to asi len, aby sa ma zbavila. Skúšal som rady aj z tadeto. Stress-b potom aj ľubovník, neskôr collostrum+psyllium+probiotika. Ani to nepomohlo. Stále mávam hnačky. Hygienu mávam ráno, večer po toalete. Ale stále doslovne ,,smrdím" v autobuse. neviem prečo. Myslím si , že to ťahá od analu. Ráno nič nejem , pretože ma hneď prehná. Začal som chodiť aj do posilky a zdravo sa stravovať, a aj preto to nie je bohviečo, lebo nemám energiu. Keď som bol s krivou chrbticou tak ma odbila, že sa mám vystierať. Najviac mi to vadí, keď chodím po horách a strašne bolesť krížov. Začali sa mi naspäť kriviť zuby, predtým som chodil na strojček. Ale skade by som teraz nabral min. 1000 € to netuším. Výzorom som na tom dosť biedne, a tieto choroby mi úplne dorazili sebavedomie ktoré som mal. Mával som vždy dosť kamarátov dokým som pil atď. Teraz nemám s kým ísť pomaly ani von. Rád by som chodil po túrach, ale nieto s kým. Matka nechce, aby som sám chodil. Lebo sa mi ,,niečo" stane. Už mi fakt tento nudný život lezie na nervy. Celé dni doma. A najmä tie hnačky a tak to je dačo hrozné. Predtým som si vedel pred hodinou zapamätať trištvrte učiva všetko išlo hladko. Chodil som aj po šachových a aj športových turnajoch. A myslím si, že sa mi dosť darilo. Mával som super známky. Teraz neviem či som už aj osprostel ale prechádzam z ročníka do ročníka na 4. Ďakujem ak si to aj dakto prečítal.

dwegf

skús aloevera obsahuje viac ako 200 biologických aktívnych látok - antioxidanty (bioflavonoidy, karotenoidy), vitamíny, betakarotén, vitamín C, B12, B2, B3, B5, B6, E, minerálne látky a stopové prvky vápnik, selén, zinok, kremík, železo, horčík, chróm, mangán, meď, aminokyseliny a enzýmy, ktoré napomáhajú správnemu tráveniu, hnačka ťa demineralizovala a práve to ti môže chýbať v tele preto sa tak cítiš, podobným som prešiel aj ja tak ak máš záujem napíš mi

citygirl

Naozaj by si sa mal nasjkor zamerat na vyriesenie tej hnacky. Zda sa, ze sa ti v tele nic neudrzi, preto telu chybaju potrebne zlozky na budovanie kosti.
Vyskusaj ten jablcny ocot alebo kurkumu.

citygirl

Na hnacku tiez odporucaju Kurkumu: jednu cajovu lyzicku do pohara s horucou vodou.
Ja beriem kurkumu na ine ucely, ale zistila som , ze ju ovela lepsie znasam ked ju trochu osolim ( najlepsie morskou solou)

Janyna

A stými opäť sa kriviacimi zubami to bude asi tak,že Ti teraz rastú osmičky a nemajú dosť miesta,tak sa zuboradie kriví.Väčšinou ich treba vytrhnúť.

citygirl

Na hnacku vyskusaj Nepasterizovany nefiltrovany jablcny ocot: 3 polievkove lyzice do pohara vody, ak je to prilis nechutne, mozes pridat med.

Aisha5

Chod na klystir. To ti naplnia creva tekutinou a uplne vyplavia z nich vsetok humus. Vygoogluj si to. Je to "umytie criev"... A nedava ti niekto tabletky na prehananie do jedla alebo nieco? Stravujes sa aj niekde inde ako doma? Ako dlho trvaju tvoje hnacky? Je to divne, este som o niecom takom nepocula. Musis byt riadne vycerpany aj fyzicky aj psychicky. Hnacky vyplavuju z tela vsetky vitaminy, mineraly, to preto sa ti kazi cele zdravie. Cim skor to zastavis, tym skor ozijes. Treba chodit po vysetreniach dovtedy, dokedy sa nezisti pricina, lebo mozes niest nasledky cely zivot...

??!!??

možno nejaké probiotiká ...hilak....neviem možno aj obyčajné čierne uhlie na prečistenie by postačilo
a to suche jedlo to je dobrý nápad ale to môžeš mať zase zlatu žilu po pukancovom chlebíku. tak skor rožky, zemiaky ryžu s mrkvou trebarz, piškotky, marina kekse, proste suchu stravu! skus
vydržať týždeň či sa to nezlepší. a potom sa pýtaj tomu gastro..
a vynechaj mliečne výrobky! ani do kávy!
tu PEPSI len po lyžicách pol. - pomaličky postupne.
psyllium je myslím na pravidlenú stolicu nie?