Problemy so spankom

jejke

Citam o tej fyzickej unave...ludia ja nespim aj napriek tomu ze uz nevladzem, teda je to ako som taka unavena ze uz sa ani neda spat...a nezaspim inac iba pri telke, ak mate niekto male deti, poznate to, vstavat v noci a potom uz sa spat neda, je to spanok ako na ihlach aj ked ich nemam v posteli pri sebe....vecny stres...

RNG

5-HTP (2x50 mg) prispieva k tvoreniu serotoninu, ktory umoznuje lepsi spanok.
Pri vysokom strese sa niektore vitaminy a mineraly viacej spotrebuvaju, preto je dobre si ich doplnit. Dobra je zmes napr Stress-B.

Samozrejme aromoterapia a hlavne telesna unava su dobrym uspavadlom. Kazdy by mal denne chdit aspon 1 hodinu a intenzivne dychat.

co mam robit?

Donedavna som mala problemy so spankom nespala som kludne aj cleu noc,zrazu to vsak preslo no teraz s au mna prejavuje iny problem so spankom a to taky ze aj ked sice spim velmi tvrdo ale nieze by som zo sna rozpravala ale ja si tak hmkaam...moze to suvisiet s tym ze som momentalne chora a mavam zachvaty kasla kedy sA mi neda ani nadychnut??

drnda

asi je to tak že kym budeš mat tie sukromne problemy nevybuvinkás sa, a nepomože ti ani medunka ani levandula(len trošku). Ber tie problemy tak ako napr.zlomeninu, úraz, musí nejaký čas bolieť a sposobovat problemy kým sa zahojí, tak aj tie tvoje problemy zákonite majú nejaké dôsledky.

thyra

Ahoj, caj s medunky lekarskej je vyborny na nervy stres a na spanok, pi ho casto, levandula je zazrak, caj pomaha proti histerii, nespavosti,....vonny olej, sviecka s levandule, a este najlepsie sa dobre fyzicky unavit, prechadzka po prirode, mensia tura 1000mnm na zaciatok, cerstvy vzduch, potom levandulovy kupel, alebo rozmarin, caj sviecka,alebo izbova aroma, relaxacna hudba a zaspis ako batole...