Prášky na spanie

Príspevok v téme: Prášky na spanie
fidorka 2

Prosím Vás pekne poraďte mi kde sa dajú zohnať prášky na spanie, alebo poraďte mi nejakú náhradu od čoho sa dobré spí. Len ma prosím neposielajte k lekárovi, tam som už bola veľa krát, včetne psychiatra, a už mi ďalšie nechcú predpísať. Ja si od nich nechcem odvyknúť, nakoľko ich potrebujem k prežitiu tohoto nezmyselného, smutného života. Ja len chcem stále spať.

fidorka 2

pravdu povediac celý život som sa jej bála, a teraz sa jej bojím ešte viac, stále ju mám pred očami a stále plačem možno práve z toho strachu, padla som do silnej depresii, ja neviem ako sa z nej dostanem, tie úzkostné stavy sú hrozné a preto fakt je najlepšie spať, ale bez práškov to nejde, no mám ich len asi 7-8 ks takže si ich musím šetriť

fidorka 2

sedím tu sama, opustená, oblečená celá v čiernom (zomrela mi svokra, chuderka veľmi trpela kým skonala, v utorok bol pohreb) je mi veľmi smutno, po lícach mi stekajú slzy smútku... už roky som neplakala nakoľko beriem AD, ale sú to také čudné slzy, len mi tečú z očí, a žiadna mimika tváre,, ani žiaľ v srdci, som ako socha, ktorej tečú slzy..... sústavne myslím na ňu ako tam ležala v rakve, tesne predo mnou, pokojná, už netrpela, a v tej chvíli som si pomyslela, že aj ja by som... neviem ako ďalej, nikdy sme si nerozumeli a teraz mi tak veľmi chýba... tak asi užijem 2 stylnoxy a aspoň pár hodín budem mať pokoj, možno sa mi o nej bude snívať, je mi za ňou veľmi smutno a veľmi ľutujem že som jej , už jej nikkdy nemôžem povedať že som ju mala rada

J111

Mne predpisala doktorka myslim tisercin, ale musim povedat, ze je to riadny hnus. Clovek sa zobudi akoby bol mechom ovaleny. Fakt jak taky zombie.

Meretseger

fidorka: Bipolárna afektívna porucha alias mániodepresívna psychóza, kedy v ťažkej depresii fakt len spíš (pokojne aj niekoľko dní) a nezvládaš sa ani zdvihnúť a ísť sa napiť. Proste zombie. A k tomu nejaké tie psychotické príznaky (alebo čo to je).
Nepáčilo by sa ti to :)

tpch

mila spiaca fidorka, zolpidem a stilnox je to iste. A existuju ludia, co uziju 20 tabliet a nezaspia. Takze prestat fetovat a zacat riesit svoje manzelstvo je jedina realna cesta. Velmi sa cudujem, ze este vobec niekde ten zolpidem zozenies legalne, ja by som ti ho stopla okamzite.

retro.

Mal som take iste problemy ako Ty.Bral som 6 rokov lieky na spanie od stylnoxu az som skoncil na benzakoch´.nic ine mi totiz nezaberalo.Ziskal som toleranciu aj na alprazolam a to som stale zvysoval davku.Nevedel som aky je den a nic ma nebavilo stale som chcel iba spat a mat pokoj.Fidorka velka chyba musis ist opacnym smerom znizovat za kazdu cenu,inac si kupis letenku do pekla.Je to droga ,ale da sa jej zbavit.Potrebujes volu,a podporu rodiny.K tej nahrade a na postupne znizovanie je velmi dobry na spanie atarax.je to sice liek na alergiu, ale mne velmi pomohol pri znizovani liekov na spanie.