Sexualne pomocky

Príspevok v téme: Sexualne pomocky
nadirah

Potrebovala by som poradit s vyberom sexualnej pomocky pre zenu. Bola by som rada, keby ste napisali svoje osobne skusenosti s nejakou pomockou. Ide o to, ze by som chcela ozivit trochu sexualny zivot s partnerom a hlavne si dopomoct k vaginalnemu orgazmu. Nemam ale zaujem o vibrator. A vobec ani neviem, ake vsetky mozne pomocky existuju :)

Leusa009

skús venušine guličky...tie mám rada ja dokonca moje najobľúbenješie sú Amor Vibratissimo Dual Balls od superlove a stali ma nejakych 50e, ale teraz su v akcii za 37 ako pozerám a fakt sú brutálne...už s anemusíš báť o orgazmus aj keby si bola drevená, tak tieto guličky to dajú

AdamKrt

Stankaaaa Dnes 09:36 - to si mala obycajne venusine gulicky, ci nejaky vibrujuci model ?

Priatelke som kupil obycajne, chodila s tym cele dni a ako pocit, nic moc.

Stankaaaa

Venušine guličky-davaj si pozor,raz som dostala vibrovaním v električke taky orgazmus,že som sa počurala-ta hamba!!!

nadirah

Vibrator nechcem z toho dovodu, ze chcem dosiahnut vaginalny orgazmus s pomocou priatela a nie si ho privodit vibratorom. Do sexshopu sa mozno raz odhodlam ist, ked budem vediet co chcem, mne je neprijemne sa narovinu bavit o takychto pomockach s niekym cudzim v priamom rozhovore z oci do oci. O tych venusinych gulickach rozmyslam uz dlhsie, pretoze je to dobre aj na vnutorne svalsvo, inak pravidelne cvicim Kegelove cviky, a to som potom riadne vzrusena. Inak som skor myslela, ze ci neexistuju nejake gely alebo nieco take, co by privodilo vacsiu vnutornu vzrusivost. Vonkajsi orgazmus mam do 3 minut, ale ten vnutorny sa mi nedari aj ked mi je vsetko pocas sexu prijemne, vzrusuje ma to, ale vrchol neprichadza, jedine vtedy ked sa stimuluje sucasne aj klitoris.

AdamKrt

Ak to nema byt vibrator, co je divna poziadavka, kedze chces vaginalny orgazmus, potom ma napada trebar - We wibe. Je to take Ucko, ktore si vlozis jednou stranou do vaginy a partner sa moze s Tebou milovat zaroven.

nakalenka87

skus vybracne kruzky. to si partner nasadi na penis pri sexe a uzijete si obaja. ale tie lacnejsie stoja za prd, my mame taky co drazdi aj klitoris ten je fajn :)