problem s vyprazdnovanim

Príspevok v téme: problem s vyprazdnovanim
dfg

zdravim. mam taky problem, uz odmalicka mam problemy s crevami. ked som bol maly zadrziaval som stolicu a po case som prestal citit ten reflex. teraz mam 18 a hoci chodim na stolicu kazdy den dost sa musim namahat, aby so mna volaco vyslo. obcas sa stava, ze pociti taky slaby reflex. asi mam ochabnute creva, neviem. alebo mam dlhodobu zapchu. na tvari sa mi spravil ekzem , mal som aj ochabnutie mocoveho mechura, lebo som dlhodobo zadrziaval moc, ale to je uz skoro vyriesene, a mam aj uzkosti a celkovo som nespokojny bez zivotnej energie. neviem co mam robit. dajte mi nejake rady prosim. dakujem asi toto vsetko suvisi jedno s druhym.

RNG

Este doplnim, Probiodom nema tych 2.5 miliardy v kapsuli, ale v jednom grame. A kapsule su 400 mg. Tj je v nich len jedna miliarda nanajvys a aj to len v case plnenia, tj nemas zaruku, ze ked to kupis je to ucinne. To plati na vsetky probiotika zialbohu, ale niektore zarucuju pocty v case kupy, najma tie, ktore obsahuju tepelne odolne druhy probiotik

Triky vyrobcov a predajcov su nekonecne.
Clovek si musi davat pozor a vsetko podrobne precitat.

RNG

Probiodom obsahuje 2.5 miliardy do 25 stupnov celzia odolnych bakterii. Tj ked teplota v obchode alebo pri transporte prekroci 25 stupnov celzia, tak dostanes kapsule s mrtvymi kulturami. Naviac nie su odolne na kyseliny, tj velmi malo z nich to prezije, ked mas normalne kysly zaludok(pod PH3.)
Porovnaj to napr s produktom firmy Healthy Origins, kde je 30 miliard roznych probiotik, ktore su tepelne a kyselinovo odolne.

domdom

obporučam aloevera obsahuje viac ako 200 biologických aktívnych látok - antioxidanty bioflavonoidy, karotenoidy, vitamíny, betakarotén, vitamín C, B12, B2, B3, B5, B6, E, minerálne látky a stopové prvky vápnik, selén, zinok, kremík, železo, horčík, chróm, mangán, meď, e vhodná pri nepríjemných pocitoch nadúvania, zápche, hnačiek a podobných tráviacich ťažkostiach, ja to mám odskúšané tak ak chcete kontaktujte ma :)