Ako pribrať na váhe?

rozmaria83

mne pomohli B12, nie v tabletkach ale v kvapky som mala, konkretne od premier research labs, tabletky mi nezaberali asi zavisi od organizmu, tekute vitaminy sa lepsie vstrebavaju, rychlejsie aj

Drotár

S priberaním je to celkom ťažké, ak má človek rýchly metabolizmus a patrí do skupiny ektomorfov... Na druhej strane má táto skupina výhodu v tom, že ak aj priberú budú to prírastky svalové a nie tuk.
Mne pomohli rady z týchto článkov o naberaní svalovej hmoty, tiež som ektomorf: skolaobjemu.eu
www.bio-life.cz

Nelline

Bibi2528: Ahoj, nechceš sa pridať do tejto témy? www.zdravie.sk Akurát som tam písala, že od dnes do 2 týždňov sa idem snažiť pribrať kilo, tak či sa niekto nepridá :) Ja inak vážim rovnako, no som ešte o 5 cm vyššia.

Bibi2528

Mam 15 rokov 50kg a 174cm -_- veľmi sa snazim pribrat a chodievam na B12 uz dlhsie no nevidim ziadnu zmenu....popri tom beriem aj vitaminy pangamin a mozem povedat ze uz sa pomalicky zaokruhlujem no popri tom je aj treba jest 5 az 6 krat denne a hlavne tucne jedla ale vsetko s mierou...urcite by som este chcela nejake rady..lebo so svojou postavou nie som vobec spokojna :( prajem vam vsetkym vela stastia a kil!:D

freddy

Takže mam 13 rokov a mam 39 KG takže som fakt chudý som závislý na futbale chodím ho každý deň hrať preto som velmi chudý .Hľadal som všade kde sa dá návod ako zdravo pribrať .
V encyklopédiách na internete a všetko je to o tom že musíte cez deň prijať viac kalórií ako ich spálite. Taktiež to veľmi závisí o génov a metabolizmu takže treba jesť veľa jedla :D kalorické jedlá sú najlepšie ako jogurt s vločkami na raňajky a na desiatu chlieb so syrom (najlepšie svetlý chlieb) na obed prospejú zemiaky alebo ryža s najlepšie mäsom a nejakou prílohou aby ste sa do sýtosti napchali :D na večeru taktiež bodne chlieb s niečím kalorickým napr. s maslom a šunkou (kvalitnou najlepšie min. 90% mäsa ) a k tomu sa hodí mlieko či už s grankom alebo bez neho taktiež sa dajú jesť surové valíčka ale kto má na to chuť ?? takže dobrý je vyšľahaný žĺtok s práškovým cukrom (ale neprehánať so žltkom obsahuje trošička viac cholesterolu ale nijak vám to neublíži ak to nebudete jesť 3-krát do dňa 10 rokov :D takže dúfam že som pomohol a nezabudnite vela jesť a vyvalovat šunky :D

12kikuska11

Pomoooc...potrbujem naozaj vašu radu...:/...mám 15 rokov a 43 kíl!!!!!....neviete mi pomôcť ako najúčinnejšie pribrať??...bola by osm vam naozaj vdačnaa :/ :/

AnOnYm98

prosím vás,je tu niekto kto mal problém že bol chudý,tým myslím že mal konkrétne chudé ruky,a teraz je v pohode?ďakujem :)

AnOnYm98

ivka-naozaj?a kolko si asi vážila a mala rokov a aká si bola vysoka?:) viem chcem vela :)..a to myslíš že si mala akože chudé ruky či ako to mám chápať?:)

AnOnYm98

ahojte,ale ja asi nemám problém pribrať ale mám problém že mám také chudé ruky-tak som aj vysoká mám 172 cm a vážim 54 kg..kolko myslíte že mi stačí aby som pribrala?myslíte že keď priberem budem mať aj tučnejšie ruky?:) ďakujem..