Farba Palette Color Radiance - zosvetlenie tmavych vlasov?

1. ella

daniela, ďakujem, už som sa tešila, no keď som klikla, našla tom presne to, čo včera - už nie je na sklade a ani nebude - nevyrába sa už!

Lala66

to vazne?? :( to nie je dobre pocut,. zajtra som chcela pobehat drogerky... a este sa mi zda ako vhodny kandidat aj palette color creme GK5 oslnivo hnedy, ten by mohol byt podobny tiez, otazne je tiez, ci mi to vobec chyti na tmave vlasy

1. ella

Lala, myslím, že bude problém zohnať túto farbu, pozerala som len tak baj-očko na nete a nikde ju nemajú, pochybujem, že len tak ľahko ju zoženiem v kamennom obchode :-(

1. ella

Dnes som bola v meste, škoda, niekedy na budúci týždeň budem zháňať farbu a len čo ju donesiem domov, pristúpim k farbeniu, teším sa :-)

Lala66

neni zac :) no ved prave, aj ja sa trapim, ze mi vzdy chyti takmer na cierno, ci uz je to gastanova, cokoladova alebo ina.. pevne verim ze ti to chyti pekne, potom daj vediet :)

1. ella

Ahoj Lala, ďakujem Ti za tému, doteraz som ani nevedela, že takáto farba existuje :-)
Farbím si vlasy palette gaštan 244 a stále mi to chytí až na čierno, no a teraz sa bojím prejsť na nejakú inú farbu, aby nebolo vidno ten skok farieb. Zničené vlasy po peroxide tiež nechcem mať. Čím skôr si zoženiem túto Radiance oslnivo hnedú a uvidím, čo to spraví, už sa teším, potom dám vedieť.