Chudnutie

Príspevok v téme: Chudnutie
dandeeyca

Chcela by som schudnúť,začínam od pondelka,len môj problém je že študujem a cez týždeň som na intráku. Problém je v tom,že na intráku nemáme žiadne fitko a dávať zakaždým 2€ na fitko v meste si nemôžem dovoliť a ani by ma tam nepustili, kedže cez deň chodím do školy do cca 16, o 17 je na intráku večera a potom už nikam nesmieme.
Chcem sa spýtať, či by som vedela schudnúť aj nejakými inými cvikmi a úpravou jedálnička (aj keď je pravda že si nemôžem vyberať čo mám na raňajky,obed,večeru,musím jesť to,čo v jedálni navaria).
Potrebujem dať dole iba 5-6 kg hlavne bruško,boky,zadok.
Viem že bez cvičenia dám ťažko nejaké kilá dole,ale predsa,oplatí sa spýtať..
Dá sa to ? Schudol už niekto takýmto spôsobom ?

veves

urobme radsej z toho kde zijes tvoju velku vyhodu...ziadna plna chladnicka, ziadne skrinky so sladkostami, mama vyvarajuca vonave jedla, kopa penazi na kupovanie si hluposti...
to, ze jes v jedalni je podla mna plus - pravidelne a takmer bez duply:) tak to ma byt. ranajky, obed, vecera. to, ze ti tam nedaju ziadne multizdrave semiacka, zrnka, ovsene vlocky, je fajn, za prve nie si kura a za druhe je treba sa normalne stravovat.
na olovrant a desiatu si dones z domu alebo kup...ci uz ovocie, zeleninu, jogurty a pod. sem tam aj niaku maskrtu kludne.
co sa tyka cvicenia...ak sa ti bude dat, chod aspon raz do tyzdna do fitka, ci uz zumba, posilovna, aerobic, ... odporucam posilovnu lebo tu doma tazko niecim nahradis. inak chod behavat a cvic na izbe.

Milky

dandeeyca
Tany to nemysli zle. Ty pises (viacmenej)ze teraz nemozes cvicit v posilovni, kam ta mimochodom nik neposiela a nemas moznost zmenit stravu.
Co chces od nas?
Kazdy, co uz schudol cez 20kg ti tu vie poradit, ale ty si viacmenej uz na zaciatku odmietla zmeny, ak som dobre cital..

dandeeyca

Tany a teraz akože nemám chodiť do školy,byť doma a variť si stravu akú chcem a cvičiť každý deň ?? Vidím že nie si v mojej situácií, mám školu asi tak 100km od môjho bydliska, intrák je jediné riešenie a inak sa nedá... a s tymi 2 eurami do fitka... nebudem chodiť cvičiť 3-4 krát do týždňa do fitka kedže vreckové na týždeň mám 10€.... je to pravda že keby veľmi chcem tak schudnem ale v takejto situácií keď chcem schudnúť ale inak to nejde som sa aspoň chcela opýtať... keď nemáš nejakú radu ktorá by sa do témy hodila,nemusíš to komentovať

maruska123

70-80% chudnutia je strava, cize sa musis zamerat na nu..darmo budes cvicit, ked budes zle jest...ale chudnut bez svicenia sa da..nie kazdy aj moze cvicit napr zo zdravotnych problemov a schudli aj tak

dandeeyca

no to by možno šlo,ale myslím si že v tejto zime a v snehu by som to moc neriskovala...ale hneď ako bude teplejšie sme sa s babami dohodli že budeme chodiť behať...