Banky vo Zvolene

Príspevok v téme: Banky vo Zvolene
sio

V piatok som behal po bankach vo Zvolene ,mal som asi 1200€ v 20 a 50 bankovkach.Chcel som aby mi ich zmenili na 200€ bankovky a vraj nemaju.V 5 bankach ma odbili a to este treba platit 6€ poplatok za zamenu.Nieje nahodou euro nasa mena.Ku...vy spinave len by thali z ludi peniaze.Je toto vobec mozne?
Nakoniec som ich ani nezamenil...Riadna mena rozmenis nemas nic..a hlavne ze v bankach su ustretovy to hej.

rony26

uskutocnit vklad na ucet (ak ho tam mas) a nasledne si vybrat prachy z bankomatu (ak mas kartu)...stalo by to menej (cca 15 centov) a mozes si zvolit v akych bankovkach to chces

david2

mal si uskutočniť najprv vklad a následne výber, to by Ti dali bankovky aké chceš a stálo by ťa to max 50 centov

lost

jj, tak isto ako prinesenie penazi, z ktorych banka zaraba je sluzba, za ktoru si musim zaplatit "poplatok za vklad"

Slobodna

To je predsa normálne :) zámena peňazí je služba za ktorú sa platí. Ja som napr. nikde na Slovensku nemohla zohnať anglické libry za viac ako 50 eur :) Ale hej, dokáže to človeka nasrať, hlavne, keď to súrne potrebuješ. Ale nad blbosťou a nefunkčnosťou na Slovensku je zbytočné sa rozčuľovať.

lost

ano, ale mozu to spoplatnit len poplatkom za vklad a poplatkom za vyber :)
nemalo by existovat pravidlo, ktore toto zakazuje.
a aj keby, mozes to vybrat napr o 24 hodin, alebo v inej pobocke :)

sio

Inak dobry napad vlozit a pri okienku vybrat to ma nenapadlo ale urcite by si to zase spoplatnili..Ha ha nuz kruta realita...

sio

Nuz Joo Preto banky vo Zvolene lebo tie sracky za tym okienkom som vydel,cakal v rade a nakoniec mi povedia ze nemaju 200€ bankovky .Sranda ak uz banka nema tak kto ma.!...Verim tomu ze tie svine maju okolo par ludi ktory sem chodia a nech si to precitaju...zdochliny.Vobec nepochibujem ze rovnaky zazitok maju po celej SR.Ale zaklad je taky ak mam z nutnosti taku hotovost a nechcem mat plnu penazenku bankoviek tak si zbehnem zamenit minuly rok nebol problem a teraz toto .Drbem na nich to je len reakcia ako ma to vytocilo...Vsak to sa im vrati nie bankam ale tym ludom hlavne to prajem pod hradom tej vykrmenej svini v tatrabanke ktora si tam zavolala veducu vymalovanu cuzu.Sulasis s poplatkom a oni takto nuz odpornost ludi sa da dnes rezat si myslia ze s ritkou budu na teplej stolicke vecne .Zivot im to vrati banka sa rada zbavuje ludi hlavne starsich vykrmenych lebo mladsia a povabnejsia lahsie nalaka zakaznika.