Biolampa na akné

Príspevok v téme: Biolampa na akné
kindervajkoo

Ahoj, chcela by som sa spýtať, či nemáte niekdo skúsenosti s nejakou dobrou biolampou na akné.. Poprípade by som chcela k nej kúpiť modré diódy, pretože teraz chodím ku kozmetičke pravidelne na marvel (modré svetlo) a celkom pomáha. Preto by som tohto pomocníka chcela mať aj doma, no vôbec netuším ktorá značka by bola najlepšia.. pretože som čítala veľa o Zeptere, no vraj na akné nepomáha.. prosím niekdo so skúsenostiami pomôžte, budem veľmi vďačná

BioLampa

Biolampa môže vyriešiť problémy s akné. Jedná sa o najčastejšie zápalové ochorenie mazových žliaz, ktoré postihuje ako chlapca, tak aj dievčatá. Prejavuje sa čiernymi komedóny, zapálenými červenými oblasťami alebo povrchovými útvary s hnisom. Tieto kožné prejavy sú viditeľné na tvári, šiji, chrbte a hrudníku. Prejavy akné sa začínajú naplno rozvíjať u oboch pohlaví v období puberty, kedy sa začnú tvoriť pohlavné hormóny. Avšak najčastejšie trápia ženy v období tehotenstva alebo menštruácie. Toto kožné ochorenie vzniká v podstate následkom uzatvorenie vývodov mazových žliaz, čím prakticky dochádza k zvýšenej produkcii mazu. V tomto prostredí sa darí nebezpečným baktériám, ktoré napomáhajú samotnému zanietenia. ochorenie akné môže mať aj ťažšie prejavy, ako sú nevzhľadné vodnaté vyrážky a zapálené útvary, ktoré na koži zanechávajú droboulinké jazvičky alebo pigmentové škvrnky.
Biolampa lieči akné, tiež zabraňuje nadmernému tvoreniu mazu. Má pozitívny vplyv na funkciu vývodov mazových žliaz a zápalové kožné prejavy. Vďaka světloterapii nedochádza k upchávaniu vývodov mazových žliaz, pleť je oveľa krajší a jemnejší. Nesmie sa však zabúdať ani na pravidelnú starostlivosť o takto postihnutú pleť.
Biolampa vyžaruje polarizované svetlo, ktoré má nielen protizápalový, ale aj biostimulačný účinok, ktorý maximálnej miere potláča nevzhľadné zápalové prejavy na koži. taktiež napomáha rýchlejšiemu zahojeniu postihnutého miesta.
Biolampa sa aplikuje na čistú pleť, ktorá musí byť zbavená všetkých nečistôt a dekoratívnych kozmetických prípravkov. Potom sa zapne samotný prístroj a priloží sa na poškodenú oblasť vo vzdialenosti približne 2 cm od pokožky. Táto světloterapie sa aplikuje cca desať minút. Ak má akné výraznejšie prejavy, potom sa predlžuje liečba o päť minút. Tížené výsledky sa dostavia zhruba za 2 až 3 mesiace. Tento prístroj môžete používať pri akýchkoľvek nepatrných príznakoch akné, pretože je bezpečný a veľmi skladný.

Saluinka

Ahojte je to staršie ale i tak :) , sa chcem opytat či možem používať biolampu na pleť ked uživam antibiotika na akné ??? vopred dakujem

koro

Aj ked to je uz stare 4 roky , musim komentovat. Pri vybere biolampy nejde o znacku . Biolampa musi splnat niektore parametre aby sa na trh dostala , inak sa to nemoze volat biolampa . Produkt musi mat urcity typ ziarenia a urcitu vlnovu dlzku , ak to splna je to biolampa .
A rozdiel v cene je s tym ze platite uz len za znacku . Takze vsetci pubertiaci co mate jebaky horsa do vydajni zdr. potrieb alebo na heureku.sk a kupujte .

Aliccca

Ahoj, ja mam Biostimul. Tiez mam problem s akne, hoci mam uz 33 rokov. Ten Marvel nepoznam, ale pocula som o nom uz nieco. Mne biolampa pomaha, vecer pred zaspanim si nasvecujem tvar. Sprvoti je to dobre robit denne, nezlakni sa, ak sa ti akne sprvoti zhorsi. Ale potom sa bude uz len lepsit a neskor nemusis svietit kazdy den, ale len raz za par dni. No je to dlhodobejsia liecba, trva aj par mesiacov, ale vysledok stoji za to. Teraz mam celkom cistu plet, sem-tam sa nejaky pupak este vyhodi, ale zvacsa sa da zamaskovat make-upom. Oproti tomu co to bolo predtym je to teraz super.
Clanok o akne a o biolampe najdes napr. tu: www.biolampa.info

J111

Brat riesil nejake kvasinky na tvari:D Cervena farba mu z tvare zmizla, akurat, ze ho to stalo 50 eur. Cize za to vysolil vsetko, co mal:D Teraz nevie, co bolo lepsie, ci to nechat tak alebo to riesit.

lucka

ja mám lampu bioptron zepter :) aa dávam si len to obyčajné svetlo pravidelne na pupáčiky:) a mne sa zdá, že pomáha :)