schudnúúúť...

Príspevok v téme: schudnúúúť...
aďa123456

Ako mám schudnúť čo najviac ? nechcem rady že obmedziť sladké alebo čo, už dva týždne vždy keď niečo zjem tak to zámerne vyvrátim no to nemá skoro žiadny efekt, iba málo z váhy išlo dole. Keď nejem dlhšie ako dva dni tak síce ide váha dole ale potom sa najem a znova mám svoje kilá späť. Mám 15 rokov, 174cm a 65 kg...

amélia11

nechcem tu robiť nikomu reklamu a ani netuším, či toto moje chudnutie bude mať dlhé trvanie, lebo som ešte len na začiatku. ale zatiaľ funguje, tak sa podelím so skúsenosťou. v rozhlase som raz počúvala počas jazdy autom rozhovor s ľubou albertovou kde spomínala rôzne spôsoby chudnutia. nezaznamenala som celý rozhovor, iba jeho záver a tam sa spomínali tie ich kvapky, už som o tom čítala v niektorej téme aj tu. objednala som ich, strašne dlho trvalo kým mi ich poslali, čo ma trocha sklamalo. teraz ich konzumujem druhý mesiac. neschudla som nijako výrazne, zatiaľ iba tri a pol kilogramu. ale cítim sa dobre a vitálne. nemyslím, si, že to bude nejaká prevratná metóda, ani nečakám, že schudnem za rok 30 kilogramov. kvitujem ale, že je to prírodné a bez ujmy na zdraví. možno niekomu pomôže. je to trocha komplikovaný spôsob. neposlali mi hneď kvapky, najskôr som musela vyplniť dotazník kde bolo dosť veľa otázok. až potom dali oni kvapky podľa toho zarobiť a poslali mi ich. takže ak niekto čaká, že do troch dní má liek na chudnutie doma, tak to žiaľ nefunguje. no ale, asi to má svoj dôvod. ja viem, že písať po šiestich týždňoch skúsenosti je málo spoľahlivé, lenže predtým keď som diétovala alebo užívala niečo na chudnutie, mávala som stavy žravosti už po pár dňoch. teraz nič také nemám a mám dosť energie. tak hádam je to na dobrej ceste.

maruska123

vlada precitaj si temy v sekcii chudnutie, je ich tam strasne vela a su aj aktualne...je tam vela dobrych rad, receptov, navodov atd

Vlaďa1234

Sem sa to možno až tak nehodí ale keďže mám skoro rovnaký vek ako autorka tak píšem sem. Mám 16 a chcela by som zhodiť tak 3-4 kilá ktoré som nabrala za posledné dva mesiace. Pravidelne chodím do fitka, pešo zo školy(cca 1 hodina rýchlej chôdze), vyhýbam sa sladkostiam no stále nič. Neporadíte mi niekto niečo ? .. Samozrejme nemám záujem chudnúť ako autorka témy. Vopred vám veľmi pekne ďakujem :)

Nicoll

ada neblazni,jedz normalne snaz sa pravidelne, pestro a hlavne sa hyb a NEGRCAJ!z toho neschudnes aj keby si sa na hlavu postavila....spamataj sa dokym nespadnes do toho svinstva celkom....to ti stastie neprinesie

lady_jjj

vies co rob?
zvracaj dalej: rozpadnu sa ti zuby a budu ta nonstop boliet, budes mat hnusnu plet, vysusenu kozu, podrazdene oci, rozlamane nechty, rozstiepene vlasy, reflux zaludocnej kyseliny ti sposobi krvacanie z hrdla a nebudes vediet ist sama ani na WCko lebo sa ti nebude dat. a budes mat depresie na to sa priprav.

frajera si nenajdes, lebo budes stale sediet doma a plakat sama nad sebou. s kamoskami si na kavu asi tiez nevyjdes, lebo ta z nej bude stale prehanat...ale budes \"ana\" alebo \"mia\".

daj vediet, ked to zacne. uvidis, ani nebudes vediet ako.

Magy

aďa123456 - si typicky priklad poblazneneho rozumu, ktory si takouto nezmyselnou snahou o nejake "idealy" krasy narobi v tele tolko skody, ze za par rokov bude z teba troska. psychicky aj telesne.
vsetky sa zameriavate na "co jest" ale ze najprv sa treba hybat a PORIADNE, to vas akosi netankuje. Ked sa nehybes, je uplne jedno, ci zjes za den misku ovsenych vlociek alebo dve grilovane kurcana, priberies tak ci tak. Telo nespaluje prijate kalorie efektivne, ale uklada. Preto sa prosim naucte, ze aktivny zivot v pohybe je jediny sposob, ako drzat telo zdrave, v optimalnej hmotnosti, rovnovahe a aj dusevne na tom budete podstatne lepsie. Treba sa divat smerom "co mozem dnes alebo zajtra dokazat?" namiesto do zrkadla.

Milky

Rovno za psychiatrom, alebo za otcom, co ti poriadne vymlati z hlavy taketo sproste myslienky. Ti sa inak ani povedat neda..