logest

machulka006

kkkkkika : asi ťa sklamem ale Lindynette20 je to isté ako Logest - Logest je totiž originál a Lindynette maďarská kopia tohto lieku, ak si mala problémy pri Lindynette , tak s najväčšou pravdepodobnosťou budeš mať aj pri Logest-e.
Ale držím palce

kkkkkika

cawte..ja som brala lindynette, strasne som pribrala, ako diabeticke sa mi velmi zvysil inzulin....a teraz nemozem schudnut. lekar mi odporucil Logest, ale bojim sa zase zacat uyivat, aby sa to zas nezhorsilo, aby som nepribrala a aby z toho netrpeli moje zily, buduci rok sa mam totiz vydavat a nechcem vyzerat ako mamut... mozte mi poradit ak ma niektora z vas podobne skusenosti?

janka

ja ju beriem uz treti mesiac. stoli 260 sk na mesiac. zda sa mi ze sa mi zlepsila kvalita vlasov, citeľne sa mi zvacsili a naplli prsi ale nevyhoda je, ze mavam casto migrenu a nemam az taku velku chut na sex, ako som mala pred uzivanim a vsimla som si tiez ze sa mi zhorsil stav zil na nohach. nechcem to pripisovat logestu, ale zvazujem, ze ju vymenim za inu..

doc

logest je nízkodávkovaná HAK nezaťažuje pečeň má dobré učinky na pleť nepriberá sa po nej skôr prevažne chudne.

v poho

Ja som užívala logest skoro 2 roky a žiadne problémy.Menštruácia ako hodinky,ani kilo navyše.Bola som s nou spokojná.Ale pre istotu som hak vysadila lebo teraz mám nejaké zdravotné problémy a beriem dosť iných liekov..Ale logest mi vyhovoval..