Zaludocna viroza?

Príspevok v téme: Zaludocna viroza?
viktora

Zdravim,. v sobotu mi bolo cely den tazko na zaludok, vecer som si dala prsty vyvracala som sa (bez sody by to neslo).. na druhy den mi bolo lespie, pocitovala som malu bolest v zaludku.. v pondelok mi bolo cely den zle, v utorok zas to iste, trosku menej.. z utorka na stredu som celu nespala, tak mi bolo zle, tak som sa rozhodla ist rano na gastro.. prisla som tam, a jedine co mi povedal je ze jedzte suche rozky a caj a na druhy den polievky.. ani ma poriadne nevysetril, spravil mi len sono, hadicu som nemala, povedal ze som prisla neskoro.. sedela som tam od samej 8 (odvtedy ordinuju) zobrali ma o 11.. pritom roia do 15 00.. a ja som neskoro prisla... .. tak sa chcem opytat co by to mohlo byt , tehotna isto niesom, uzivam tabletky .. moze to byt viroza? alebo co myslite?.. ja sa uz bojim zajst k nejakemu doktorovi, aby ma zas neposlal kade lahsie s predpisanymi liekmi odbuka.... jem normalne necitim tazobu na zaludku proste ma len boli zaludok , niekedy mi kruti crevami, hnacku nemam vobec.. hneva ma ten zaludok, moze to byt aj helikobakter pylori?.. gastroenterolog mi nerobil ziadne testy na helikobaktera, povedal mi nech si kupim rapid test v lekarni (stoji mimochodom vraj 30 eur), tak teraz neviem na com som, prisla som sa dat vysetrit a on ma posle kade lahsie, tak teraz to musim riesit cez internet.. Vdaka dopredu za odpovede.

vevula

Ešte by som potrebovala poradiť. Strašne mám biely jazyk. Mám ho celý potiahnutý bielym povlakom. Môže to byť pri viróze? Inak všetci členovia rodiny ho máme biely, ale ja najviac. Snažím sa dodržiavať pitný režim. Len chcem vedieť, či to nejako súvisí s virozou.

elly

skus pripadne zaludocne caje alebo si kup v lekarni propolis a daj par kvapiek do caju a to pi :-) propolis mi vzdy pomaha :-)

vevula

Je už nedeľa a my máme stále bolesti žalúdka. Ja to vôbec nechápem. Jeme len po troškách a stále také diétne. Sme takí unavení a zničení. Od utorka je už toho dosť. Ja som taká nervozna a malá len plače a stále sa pýta na ruky. Ja ju už nevládzem ani nosiť. Totálna vyčerpanosť. Prosím Vás , poradte mi nejaký účinný recept. Ani žalúdočný čaj nezaberá. Žiadne iné lieky neužívame. Máme len diétovať ale dokedy?

vevula

No niečo asi bude, človek sa musí posilniť, lebo je slabý. Ja som to dnes na sebe pocítila. Žalúdok bolí, ale dala som si zeleninovú polievku, lebo som už slabá. Zatiaľ sa cítim dobre. Cítim bolesť v žalúdku a cítim sa dosť slabá. Taká oťapená. Musím nabrať sily, ved mám malé dieťa, ktoré si vyžaduje neustále moju prítomnosť. Ona je tiež oslabená, len neviem ako mám do nej niečo dostať.Nemáte niekto nejakú skúsenosť?

Rebeka12

hej,zas letia virusove ochorenia,majuce rozne priebehy.Moja 15roc.mala ten najhorsi.3dni vysoke teploty,krce v zaludku,zvracanie+nedobrovolne behy na kratke trate.Nastastie ja zatial odolavam.Moja mama len kruti hlavou nad dnesnymi chorobami,my sme vyrastali bez tychto odpornych rotavirusov

RNG

Virusy a ine mikroby treba potlacit co najskor.Inac cloveku poskodia telo. Hladovka na ne nie je pomoc, lebo oslabuje telo, ktore na boj potrebuje byt skor posilnene, nie oslabene. Ani vyckavanie nie je dobra rada, ono to "samo" vobec nemusi odist.
Co pouzit na virusy som uz spomenul,
na rozne ine potravinove nakazy odporucam najma roztok citricidalu/GSE, koloidnu striebornu vodu, extrakt z olivovych listov a oreganovy olej.
Momentalne svet obieha epidemia norovirusu a adenovirusov a samozrejme su aj dalsie bezne potravinove nakazy,ako camphylobacter jejuni, salmonely, e-coli atd, viac napr na
en.wikipedia.org

Pmoct mozu vacsie davky collostra(2 x 15 gramov), mikrovlakniny a samozrejme probiotika, ktore sa zivia mikrovlakninami a vylucuju hromady obrannych latok pre telo.

vevula

Takže dnes sme boli u lekára. Je to viroza. Ale asi ńejaká poriadna. Lebo malá nič nepapá, a my rodičia sme na tom biedne. Najlepšie to znáša syn. Ten už aj trochu pojedol ale my nie. Ja mám stále diétu. Mne sa to zdá dosť dlho od utorka a dnes je piatok a stále nás bolí žalúdok. Dnes som zjedla len polovicu rožka a tekutiny. Nič viac a je mi hrozne. Stále mám žalúdok ako kameň. Doktorka povedala, že to môže trvať 10 - 14 dní. Skoro ma prekotilo. Máme diétovať. Ale ako mám niečo dostať do malej? Ved aspoň niečo by mala zjesť. Som zúfalá. Až to pominie, dám vedieť.

Monii

ja som piatok/sobotu zvracala, pred tým bolo špatne mamine, potom po mne zase ocinovi, a ked prišiel brat domov, začalo byť zle aj jemu :D žalúdok ma bolel ešte do utorka, už mi je fajn .. asi je teraz niečo také vo vzduchu, aj sesternica bola zle na tom začiatkom týždňa

vevula

Už to prešlo? Určite to bola len viroza? My sa doma trápime od utorka, ročná dcérka od pondelka. Ona vracala, hnačkovala , syn takisto a samozrejme my rodičia sme hotoví tiež. Nás len strašne bolia žalúdky. Od utorka sme na diéte, včera bolo fajn a dnes sme zase na samom začiatku. Až dnes sme konečne niečo zjedli a je nám blbo. Syn sa cíti celkom fajn, len neviem ako je na tom malá. Nechce nič zjesť a ani piť. Už som z nej mimo. Tak neviem, čo nás kvári.

viktora

vdaka, som si myslela ze to bude nieco ako zapal sliznice zaludka, alebo ten helikobakter, mozno vred, neviem.. dufam ze to je len ta viroza, je to velmi divne lebo takto dlhu virozu som este nemala, teda vzdy som pri nej vracala.