P90X brucho

marijam

Lucka s cvičením..doma zumba+turistika. Ale nieje to celkom ono..potrebujem to brucho spevniť trocha..skúsim toto..aspoň pár dní kým sa aj u nás neukáže suchá cesta aby som mohla vypadnúť niekde vonku!!

Luckatucka

Tiez sa venujem cviceniu P90X ale celkovo vsetkym treningom.Tony Horton,neodporuca cvicit AB RIPER kazdy den.A to co cvicia oni ak ste nikdy predtym nejako pravidelne nesportovali,nemate nejaku super kondicku,tak by ste mali zvladnut spravne vykonane cviky max.10 opakovani v kazdom cviku.Pozrite si nejake videa o tom ako odporuca Tony cvicit,co mate,nemate robit,ako sa stravovat ked cvicit P90X.Drzim palce nech Vas to bavi.V prvom rade ale ak chcete zhodit z brucha,vytvarovat si ho,tak najprv musite zhodit tuk,upravit stravu a potom uvidite vysledky na vyrysovani brucha.

marijam

Nie nie iba raz to chcem...ja si ešte sem tam zatancujem doma..3x to týždňa to by malo stačiť podľa mňa :-) I idem jar..takže pohybu bude omnoho viac ;-)

smajliQa

marijam

ja mam chudebrucho, len som mala vzdy problem ze ked som sa niecoho nadlabla, tak sa mi zdalo ze trci,, no a pri tychto cvikoch ho mam takpovediac stale nejake stiahnute,,,, pevne...
takze netrci :)

a to som si dala dnes ze extra silne ranajky, lebo ani nviem co ma to napadlo, a dala som si na ranajky segedinsky gulas, knedlu a k tomu keks :D no konec :D

a ty to chces cvicit viac krat denne?
myslis ze to bude mat taky ucinok potom?
ja radsej iba raz, a teda v tom plavani budem pokracovat :)

marijam

Smajli cvičíš 1x denne? Ja mám ploché brucho, a chcela by som ho spevniť..lebo napr. keď sedím trčí mi...keď stojím nie. Ja som schudla tak jasné, že svalstvo mám ochabnuté..nohy ani tak nie ako brucho..hlavne to a boky by som chcela :-)
No vidím, že toto je super spôsob ako to dosiahnúť..takže sa k tebe pridávam :-)

smajliQa

ja som mala brucho inaksie uz na druhy den :D pozeram, ze toto co je ´:D
ale to len tie svaly boli napnute, vies...

no a teraz..,. nevidim este samozrejme ziadne zmeny, 8 dni je malo, ale jednu vyhodu to ma, a to taku, ze aj ked s najem, netrci mi brucho. mam ho proste ploche a tvrde...

okrem tohto programu este plavam, co je myslim akurat kombinacia. viac to prehanat nechcem.

marijam

Smajli ja som hneď druhú minútu cítila, že sa telo riadne zohrieva...Inak na konci som si všimla, že aj oni sú riadne zafučaní..takže idú na maximum. Heh no ja si to poobede zacvičím tak poriadne :-) Ja si to budem pekne sama môj priateľ by sa nato asi nedal..možno po tom ak bude nejaký super výsledok :-D A ty cítiš brucho pevnejšie alebo tak?
Ten sa riadne teda potí...heh ale to asi všetci..a tú ženskú obdivujem..krásne za rovno s nimi frčala :-)