Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

chemia v potravinach

arnie11

Aspon vies ze to nebola cista voda :-). V dzuse su rozpustene rozne cukry, organicke kyseliny a pod. Teda je to roztok a ten moze mat vyrazne nizsu teplotu tuhnutia. Podobne funguje sol na ceste - vznikne roztok kt. ma nizsiu teplotu tuhnutia ako cista voda. Treba vratit vysvedcenia zo ZS, tam sa to uci.

Zaujalo Ťa niečo? Zostaňme v kontakte!

Registruj sa na fóre a dostávaj emaily o nových príspevkoch v témach, ktoré Ťa zaujímajú.

Chcem sa registrovať

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

chemia v potravinach - Fórum - ZDRAVIE.sk