ako dat pridanu hodnotu k beznemu kazdodennemu stereotypu?

Príspevok v téme: ako dat pridanu hodnotu k beznemu kazdodennemu stereotypu?
beskyd

zdravim, co vam mimo dovoleniek a ojedinelych situacii typu koncerty alebo ine prilezitostne predstavenia/vystavy a pod. prinasa v kazdodennom zivote spokojnost? idealne keby pisali ti co su po skole a pracuju pripadne si popri robote rozsiruju kvalifikaciu, studuju a pod. vo veku medzi 25 - 30 a trocha dusevne vyzreti a vnimavi, co je dost dolezite pri vsetkej ucte k niektorym diskuterom na tomto fore. co vas tesi ked si cely den len plnite povinnosti, inych ludi z roznych dovodov k spokojnosti nepotrebujete, nemate nablizku ani prirodu ani hory ani nic, len betonovu dzunglu a lacne malomestiacke prostredie?

ojka

tešiť sa z maličkostí, aj z uplných malých pekných prkotiniek (: ale to je v dnešnom uponáhľanom a dosť materiálnom svete umenie ((:

sweater*

ja sa rad venujem pohybu, posilka a plavanie, prijmalo ma k tomu nie nuda, ale to ze som chcel mat dobru kondicku proste chcem vediet co vsetko moze moje telo dokazat, chapes ako to myslim :), zaciatky boli strasne tazke aby som to nevzdal, nemal som ani partaka do posilky takze to bolo jak spanielska dedina a na plavanie som nemal kondicku, ale zatal som zuby lebo som vedel ze som to chcel a teraz som uz na tom zavisli, v ziadnom pripade sa toho nechcem uz vzdat, postupne aj menim stravu na "fitnesacku" teda snazim sa, a chcel by som pridat aj nejaky bojoby sport, ale som z maleho mesta a skoro nic tu nieje takze to az v blizkej buducnosti. zacal som uplne zboznovat ten pocit ktory sa dostavy ked poriadne zamakam na treningu, citim sa hrozne fajn :)

oooooof

Myslím si, že david23 - to úplne vystihol.

Ja ked mi skončí po_ebaná 10-hodinová robota, tak som uplne vyštavený z toho, a jedine, čo mi ako-tak pomaha sa tešiť, je že bud si odbehnem-idem za kamošmi, poprípade si pustim nahlas hudbu a cvičím, prípadne si pustím len nahlas hudub a vžijem sa do nej, alebo fakt si niečo pozriem, napr. 2 a pol chlapa, a proste sa zasmejem a nemyslím kus na to, ako mi je kktne...ale najhoršie na tom všetkom je to...že daná tá vec po cca 2 hodinách skončí a na druhý den ma čakajú zase tie iste kktiny, ktore ma vobec nenaplnaju a zase večer sa nemám na čo tešiť a musím si hladať niečo ine...lebo ani každý večer byť s kamošmi ta nemusí potešit..lebo každý večer sa ti nechce cvičiť..lebo každý večer ta nepoteší kukať kktný seriál, ked si uvedomíš, že realita - tvoja realita, je uplne iná a na kkt...
...a ptm..ja si tiež nemožem nájsť nič na počúvanie..lebo bud je všetko rovnake, fádne, alebo pre mna nudné..a potom to, čo sa páči mne mám hrozne prepočúvané....tak len tolko z mojej strany..neviem či ti to pomohlo..len som ti dala príklad..ako fungujem ja...

david23

tiež som mimo záber, ale tak pre inšpiráciu - väčšinou mám po škole, práci jazykovky, šport,... sú to aktivity, ktoré sa robia medzi ľuďmi a to je podľa mňa ten kľúč, nebyť v tejto dobe sám(keď človek nemôže byť s blízkymi ľuďmi)... taktiež mám psa, aj keď je to veľký záväzok, som za neho vďačný.

roza

Každému sa páči niečo iné, poznám ľudí ktorým sa anglický humor páči a nepáči sa im šaškovanie na ktorom je založený ten náš humor.
Inak ospravedlňujem sa beskyd že som ťa radila k tej nežnejšej populácii.

idontthinkso

neexistuje nic stupidnejsie, primitivnejsie, iritujucejsie a vulgarnejsie ako britsky humor... snad len ten cernossky

wreck

beskyd, ked sme pri tej tv, skus anglicke a irske sitcomy. uplne iny pristup ako v nasich koncinach, skvely ostrovny humor.

cokolvek od grahama linehana, kde je autor alebo spoluautor: it crowd, father ted, black books, big train... graham je vynimocny tym, ze pise len pokial citi, ze este moze nieco nove povedat. viackrat priznal, ze hoci bol serial na vrchole oblubenosti, dalsiu sezonu uz nenapisal. to mi je velmi sympaticke.

dobry je aj ricky gervais. trochu iny druh humoru, ale tiez stoji za to: the office, extras, a napriklad jeho stand-up s nazvom animals je uplne grandiozny. a neskutocne trefne sa tam navaza do stareho zakona. sa tu usmievam na notebook uz len ked o tom pisem. :))

dylan moran a bill bailey su rovnako vynikajuci stand-up komici a prilezitostni scenaristi alebo reziseri.

ako spozname, ze sitcom alebo tzv. mockumentary su kvalitne spravene? tak, ze aj po opakovanom pozreti su smiesne. vies, aka scena bude nasledovat, vies, co kto povie, ale napriek tomu sa na tom zasmejes. a naozaj vsetci tito pani pisu a hraju velmi inteligentne

aspon na chvilu ta to vytrhne zo sedej reality zivota. da sa to pozriet aj online, napriklad na tv.blinkx.com.

black books maju na anglickom amazone teraz za 7.97 a father ted za 14.99. vazne rozmyslam, ze to zacnem zbierat. :)

mam pocit z tvojich prispevkov, ze si dost podobny typ ako ja, tak ti to davam ako napad. u mna to skvele funguje. kazdy vecer som si pozrel 1-2-3 epizody a dalsie dni som sa uz uplne tesil cely den na vecer.

jankaaaaaaaaa

beskyd: pisal tu niekto o televizii??? ja teda urcite nie. a filmy takeho typu ako som vymenovala a ake pozeram, v tv bezne nedavaju