Bozkávam sa zle ?

Príspevok v téme: Bozkávam sa zle ?
Simonette

Ahojte :) Moje meno je Simona,mám 16 rokov . Zatiaľ som sa bozkávala s 3 chalanmi NIE NARAZ ! . S dvoma to bolo také že sme spolu nechodili šak poznáte nie ? ;) ... No bolo to také v pohode ani rýchlo ani pomaly :D ... No minulú sobotu mi povedal 3 (S ním to myslím vážne ) ... že sa ponáhľam a že budeme s tým musieť niečo robiť mne došlo že on sa šuchce . Čo mám robiť keď sa asi pomály bozkávať neviem ? ... Aj vám niekto niečo v takomto type povedal ? .. Pomôžte mi prosím :) Ďakujem :)

akinom007

lienocka2/ presne ako si napsiala kazdemu s apaci ine tempo 100 ludi 100 chuti. toho chalana ktoreho ja mozem pochvalit ze "dobre sa bozkava" durha nemusi a naopak

lienocka2

Každému vyhovuje iné tempo a v každej situácii môže byť iné. Napr.keď ste rozvášnení sa môžete bozkávať rýchlejšie, ako keď sa len tak romanticky cuckáte :) Ale určite to treba nejako zladiť. Keď som mala toľko rokov, čo ty som mala tiež taký problém s jedným chalanom tuším, a potom ma to nebavilo sa s ním už kvôli tomu ani bozkávať. Takže v každom prípade to treba napraviť!:)

akinom007

:) no budete sa musiet nejak zladit:)
Inak moj nazor je taky ze kazdemu sa paci iny styl bozkavania, mozno co jeden chalan povie ze "ta bab sa dobre bozkava" mozno druhy povie ze sa zle bozkava kazdemu vyhovuje ine...
ja mam 27 a za sebou velmi vela bozkavacich partnerov :) a vacsina sa bozkavala dobre, mozem povedat ze mozno nejaky 3 sa nasli co sa mi nepacilo. ale to este ked som mala cca 16-18 vtedy som bola nespokojna s bozkavanim:))