myšlienky na ex

Príspevok v téme: myšlienky na ex
Filip112233

chodil som s dievčaťom dokopy 7 mesiacov a bol to krásny vzťah viacej sme sa pohádali len dvakrát ale potom to bolo vždy fajn ale posledný mesiac za ňou začal chodiť jeden chlapec a ja som to zo začiatku a jchcel riešiť ale povedala mi že to mám nechať ne ňu že to zvládne v pohode ... nechcela ho ale on stále dobiedzal a stalo sa že bol pri nej asi dvakrát vtedy keď ja nie a potrebovala ma .. bol som hlúpy a nakoniec preto náš vzťah v skratke skončil ... neboli sme spolu často a ja som si popri tom písal stále s mojou najlepšou kamarátkou ju som mal vždy rád a v tých posledných dvoch týždňoch toho vzťahu sa trochu prelomili ľady ...s frajerkou som bol rozhádaný a už som mal pocit že ju ani neľúbim a na druhú stranu som začal niečo cítiť k tej naj kamarátke .. asi týždeň po tom ako sme sa rozišli som sa dal dokopy s ňou ... nevyčítal som si že tak skoro lebo som vedel že bývalú už neľúbim tak osm bol v kľude ... po asi mesiaci a pol nášho vzťahu sa začínam cítiť čoraz horšie stále ma otravujú myšlienky na ex a tak ... keď si pomyslím ... tak bez ex by som si predstaviť svoj život vedel a bez súčastnej a predtým najlepšej kamarátky nie ... ona je pre mňa naozaj všetko síce máme vzťah krátko ale poznáme sa veľmi dlho tak preto je to tak silné už po krátkej dobe a rozchod by som si nevedel predstaviť teda ťažko by som ho znášal no stále tu cítim to ale ... a mám problém sa s tým akoby vyrovnať a naozaj ju prestať ľúbiť už nadobro ... vie mi niekto poradiť prosím čo by som mal robiť ? ... problém zťažuje že s mojou ex som spolužiak takže ju vidím prakticky denne :/ za radu ďakujem

Bel Piero

presne jak pise magy ... snaz sa mysliet na nieco ine zamestnat niekde svoju mysel ... prechadzky po vonku mne velmi pomohli a nemysliet na nu ... nekontaktovat ju... a prejde to... ak ona nestoji o teba tak zbytocne sa budes trapit.

Magy

filip - spomienky nie su nic neobvykle. to, ako sa s nimi dokazeme vyrovnat a zmierit, zavisi od nasej vyspelosti. nepises kolko mas rokov, ale ked spominas skolu, odhadujem ze nie viac ako 18.
taktiez si myslim, ze 7 mesiacov nie je ziaden rekord v dlzke vztahu, ktory by mal zanechat hlboke jazvy v tvojej dusi. casom uvidis vsetko inak a tie hrany smutku a tuzby po nej sa otupia, budes si brat z tych spomienok len to dobre a vytrati sa lutost alebo trapenie nad tym, ze sa vztah skoncil. mas tento, investuj energiu do neho a sustred sa na to, aby bola tvoja sucasna partnerka stastna. to iste si predsa robil aj pri byvalej, nie? o tom je vztah - robit sa navzajom stastnymi. a ak to skonci - smola. chvilu to boli, ale zit treba, tak hore hlavu a kracaj vpred!
-dodatok
ak ju vidis kazdy den, v hlave sa ti kvoli tomu stale vynaraju myslienky ake to bolo s nou krasne a ako ju stale mozno lubis, skus si stale povedat - si krasna, ale zit sa s tebou neda. nieco ako autosugescia.
prip. sa snazit na nej hladat/vidiet to zle, co si ako zamilovany prehliadal. mozno takto s odstupom rychlo prides na to, ako to bolo beznadejne a vyliecis sa zo svojho trapenia. tomu otupeniu hran mozes sam trochu pomoct.