Jazvy na nohach po holeni

Vanda123

Raz som si depilovla nohy strojčekom stiahol mi pas kože a bojim sa aby mi nezostala jazva . Neviete čo by mi pomohlo ??

ja_som_ja

mne sa urobili jazvy po epilovaní strojčekom a tiež nechcú zmiznúť, aj natieram kadejakými masťami zikovými, kalciovymi... a nič už začínam byť dosť zúfalá tak premýšľam nad chemickým peelingom, len sa bojím aby to nebolo ešte horšie. nemáte s tým niekto skúsenosti???

Peta111

ahoj, akurat som citala na nete, ze lubovnikovy olej zevraj cisti aj tieto fliacky, nemam odskusane, avsak spomenula som si na tento prispevok. tak som si ho vyhladala a pisem ti... inak mne sa zo zarasteneho chlpku spravilo normalne znamienko a dala som si ho odstranit laserom, snad ty az taky extrem nemas... teraz tam mam tmavu jazvu, snad rychlo zbledne..flaky mam aj ja, hlavne na zadnych stanach stehien... tak poskusam tie pilingy aj ja.. pa

luciinka

ja bola zo zaciatku spokojna s depilatorom, no asi po roku mi zacali chplky zarastavat a mam teraz flaky, ktorych sa neviem zbavit. Neiem, co mam robit, rok som srkyvala nohy a je opät leto aa par fliakov tam vzdy mam.. prestala som depilator pouzivat, robim si uz pravidelny piling ( co inak dost pomaha), nove flaky sa mi netvoria ale neviem co na tie flaky, ktore nechcu zmiznut, pocula som nieco o masticke Bactroban...pouzila ho najaka z vas?

JahO_Odka

Ja som si tie fliačky narobila pred cca 1-2 rokmi, keď som sa začala denne holiť. Skúšala som epilátory, žiletky, krémy rozpúšťajúce chĺpky, aj vosk.
Zistila som, že mi úplne všetko spôsobuje zarastanie chĺpkov a následne jazvičky. Tak som presedlala na dosť drahý holiaci strojček. Ten mi sadol a od vtedy sa mi už nové ranky netvoria. Ale ostávajú tie staré fliačky :/
Skúšala som to trebars bieliť citrónom a tiež som si na to dávala Izotrexin. Ten trošičku zaberá :)

noemix

baby, ja detto. tmavé fľaky mám už asi 2 roky na nohách a vyzerá to hrozne,lebo ich mám asi pri každom tretom koreni chlpu..tiez sa uz holím jedine žiletkami..strojček som vyrazila von oknom a nechcem ho v živote vidieť !!!!
niektoré flaky mi trošku zbledli ale inak mi 80% zostali..

JahO_Odka

Ja mám tiež po holení jazvičky, hlavne po zarastaní chĺpkov. Strašne zle sa to hojí :/
Teraz som už prešla na iný spôsob holenia, čiže si už žiadne ranky nespôsobujem, ale tých starých sa stále neviem zbaviť. Ostali mi po nich tmavšie fľaky a tie ostávajú aj niekoľko mesiacov :/