Idealna postava?

maricenka

myslim, ze je to vec vkusu. kazdemu sa paci nieco ine. vychudnutost podla mna nie je sexi. zeny vyzeraju ako z koncentraku, co je na tom pritazlive? obezita je znak toho, ze clovek sa nestravuje a nezije zdravo. tiez to nie je sexi. idealna postava je nieco medzi. ani chuda ani obezna...

maryjane

ahoj :) mám 15 a meriam 163cm a vážim 52kg, som modrooká blondína :3, no so svojou postavou nie som až taká spokojná, mala by som podľa vás schudnúť?

Kaja2344

Aké tuctové.:) Nieže by ste za to mohli ale všetky máte 150-166 cm..:)Ja mám 180 cm a som na to hrdá ..aspoň vyčnievam z radu ..ale s tými kilami je to horšie :)))

estelle

KatyKitty, ty sa mas s takou vyskou:))
ja mam miery uuplne hrozne: 80-63-83:D vyska 160 vaha 47.
chcela by som ten pas nejako vyformovat aspon na 60, ale nejde too:(

KattyKitty

tak ja som dievča, mám 179cm, 50,5 kg, a miery 80-70-85..kazdy sa ma vacsinou pyta ci nie som anorekticka...ako to tu citam..kazdy ma okolo 165cm...tak dakedy by som vám aj zavidela, no uz som sa spokojila so svojou vyskou. aspon mám krásne dlhé nohy :DD :))

smejusko

AJ ja si myslim.. na mna to presne sedi, ak mam viac ako je tam pre mna ideal tak sa citim nesvoja.. som to nasla ked som zacala chudnut a presne kolko som si dala ciel som sa trafila ze tolko potrebujem do idealnej vahy:D Som rada ze aspon niekomu pomohlo:)