Očné tiene

Katarzyna

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

Super obchodík! Milujem CATRICE! Hlavne ich mono tiene sú perfektné. Trblietavé slúžia ako dobrý základ pre hociktoré očné líčenie. Určite odporúčam. =) Nájdete ich na stránke makeup.sk za super ceny.

FromLenka

Čo sa týka celkovo kozmetiky a aj samotných tieňov pozri sa u mňa na blogu: -odkaz odstránený-
Baví ma skúšať rôzne produkty a informovať o tom fanúšikov.
Alebo aj na FB: www.facebook.com

Cicka cicici

Naj očné tiene, držia, super sa nanášajú a tak ako sa ráno nalíčis, tak prídeš večer. -odkaz odstránený-

zuzi74

Sice stara tema, ale tak mozno niekomu pomoze. Suhlasim, tiene od Sleek su velmi dobre. Z bezne dostupnych znaciek v DM drogerii mam oblubenu hnedu paletu ocnych tienov "absolute nude" od Catrice. Su slusne pigmentovane, neopadavaju pod oci a cena je necelych 6 eur za 6 odtienov v baleni. Ja pouzivam na malovanie stetce na oci.

Nikolla

Ja mam najradšej značku Sleek čo sa týka očných tieňov, žiaľ nie su dostupné v drogériách. Ale dajú sa kúpiť na webe za nejakých 11 eur najlacnejšie, je ich tam 12 a us úžasné, nie len farby ale aj intenzita tieňov. Určite pomer kvalita 1* :) Mám doma aj drahšie tiene z pupy a nie som s nimi tak spokojná :) čiže naozaj tiene nemusia byť drahé na to aby boli aj dobré ;)

adusha

dakujem za rady. no u cinana si urcite nic na tvar kupovat nebudem a z tych ich farieb mi je zle :D rozmyslam nad tou Pupou.. tak ked pojdem okolo nejakej urcite tam skocim :) a tiez si tiene nanasam prstami :)

sydney

ja mam tu taku paletku 4 tienov z Alverde za necele 4 eura,a je to perfektne - mam citlive oci a vobec to nedrzadi,nezraza sa a dlho vydrzia,som velmi milo prekvapena,odporucam :)

ajajja

Ja som spokojná s Ruby Rose, ale používam bázu pod očné tiene, takže mi výborne držia akékoľvek. Ale tieto sú ozaj za pár eur.
U číňana by som teda tiene fakt nekupovala ani náhodou ...

tpch1

u cinana kupis max. tak zmes tazkych kovov a nebezpecnych farbiv. Ak si to chces davat na okolie oci, nech sa paci.