sestra asi berie nieco

Príspevok v téme: sestra asi berie nieco
brewo

mam taky pocit uz neviem ci si to iba nenahovaram je divna, vzdy sice bola ale teraz je jak mimo.uz si to vsimam asi stvrt roka, zatvara sa, resp. zamyka (to nikdy nerobila), je taka nepricetna chvilu, duchom mimo ale inokedy sa vyruti jak blesk plna zivota, len tak z nicoho nic. prehladal som jej izbu ale nic som nenasiel, ani nijaky pach tam nebol.
ma 22r., vzdy bola samotarska, nikam nechodila, ziadne diskoteky, ona nikdy nevydrzala sediet ani s rodinou v cukrarni, nieto este v bare, nikdy nikoho domov nepozvala, ticha, vela citala. teraz neviem co mam robit, nasim to nechcem povedat lebo ...ja neviem preco, proste este nie. jak mam zistit ci to je pravda a ci nie, ja ani neviem ako sa take veci zistuju. nejake rady nemate?

david23

brewo veď si chalan, kúp testy na drogy v lekárni a donúť ju pod vyhrážkou, že to povieš rodičom, ich urobiť

kirel

brewo: z opisu tvojej temy, to nemusi hned znamenat, ze tvoja sestra nieco berie, u niektorych typov ludi je to bezne,take caste striedanie nalad, hore a dole,
a aj keby nieco brala,tak pochybujem, ze by bola taka bezprostredna,ze by si to slahla priamo vo svojej izbe, a kedze ako hovoris,ze nema ziadnych kamosov a nikde nechodi, tak o to mensia sanca tu je,ze by plavala v niecom takom,

sweater*

clovek v zivote prechadza roznymi fazami vyvoja teraz mam na mysli hlavne "dusevnymi", tym ze je introvertnej povahy si mylsim ze to na nu este silnejsie vplyva, mozno zvadza nejake vnutorne boje a preto tie vykyvy nalad, nemusi hned fetovat, aj ked clovek nikdy nevie..

brewo

to urcite, heh:). ona nezniesla ani ked sa musela kvoli niekomu na lavicke posunut nieto este ,,nechat sa zotrocit vo vztahu,,. , na chlapov nadavala, ze co chlap to idiot. potvora vzdy bola. poblaznila ale na slobodu si nenechala siahnut.
ale nie, nemyslim, ze v tom take nieco je. pride domov z prace, ledva odzdravi, kopne do topanok, treskne dverami a hodinu je tam ticho. potom si vyjde akoby sa nic nestalo a huba jej neustale mele. takato nebola.to ma znepokojuje.