Pevná voľa

Príspevok v téme: Pevná voľa
sulawesi

dala som si ciel nejest sladke napriklad to mam najnovsie lenze ja som dnes zjedla tolko sladkeho co som nezjedla za posledne tri dni!...vzdy si poviem a sak zacnem od zajtra na druhy den...zacnem od zajtra a proste vzdy to porusim a uz neviem fakt neviem ako to mam stopnut...aj ked mam stanoveny ciel nejak sa to niekedy neda dnes som sa rozhodla ze vecer nebudem pozerat TV tak som zvedala kolko to vydrzi

majkyy111

wreck.. omg ty mas co mokre sny?:D
suhlasim s 22:12, najlepsie je si to nekupit - ked si v obchode, tak sa da lahsie odolat to nevziat, pretoze v obchode si len kratky, obmedzeny cas. ked si ale doma a vies ze mas kdesi v skrini kopec sladkosti a si doma niekolko hodin, tak to je tazke odolat... a tiez plati zide z oci, zide z mysle, takze ak to prestanes kupovat a nebude ti to svietit doma na ociach tak casom to prestanes potrebovat jest.
co sa tyka telky tak najviac pomoze odpojit kablovku a satelit, kupit si terestrialnu antenu a to potom rychlo zistis ze prepinat medzi stv1, stv2 a ta3 je taka nuda ze aj bez premahania sa pojdes travit cas nejak zmysluplnejsie:D

sweater*

ono je dolezite si najskor davat mensie ciele, teda lahsie splnitelne, jednoduchsie odolas pokuseniu co ta posilni a budes si moct davat aj vacsie ciele a samozrejme je vyborne mat nejaku motivaciu nato, napr. ked sa nechces przierat vycapis si niekam ja neviem fotky brutalne tlstych bab a miesto ich tvari nalepis svoju :) taky odradzovaci prostriedok co budes mat staloe na ociach.. ako priklad...

Chobôničiteľ

Keď nechceš jesť sladké tak to jednoducho nekupuj resp. nepeč a bude vybavené. Tam by som videl to najúčinnejšie riešenie.

Magy

wreck - v principe mas pravdu, system odmien a trestov funguje - pokial to ten clvoek aj dodrzi.
akurat by som chcel vidiet cloveka, ktory by vydrzal robit sa 2 hodiny!!! pokial ktokolvek vydrzi masturbovat viac ako hodinu, ma moju uctu :)))

wreck

motivuj sa vecami, ktore velmi chces, na ktore sa velmi tesis. a odopieraj si ich, ak nesplnis stanovenu ulohu.

priklad: das si zavazok ze 2 vecery nebudes pozerat tv. povies si, ze ak to vydrzis, na treti den si vyhradis hodinu len a len pre seba a kraaasne sa spravis. ale ak si tu telku za tie 2 vecery zapnes, tak na treti den mas zakazane sa spravit. ak uspejes, daj si dalsiu metu - tri dni. a na stvrty ten sa v pripade uspechu rob 2 hodiny. postupne ti bude stacit len samotne rozhodnutie nezapnut tv a nebudes sa musiet trapit nerobenim sa tyzden alebo kolko. :)

ak by toto nefungovalo, tak mas naozaj velmi slabu volu a vtedy mozes este skusit metodu velmi malych krockov.

prvy den si das sladke a povies si, ze dalsie si das najskor za 2h. nejaky interval, ktory dokazes vydrzat. dalsi den si povedz 3h. dalsi den zase 3h, aby to nebolo prilis skokove. po tyzdni si povedz, ze si das sladke rano a potom uz az vecer. definuj si sama kroky, ktore vies, ze dokazes splnit, a postupne ich predlzuj.