dobry zubar presov a okolie

Príspevok v téme: dobry zubar presov a okolie
ajajaja

dobry den. po dnesnom dni som ostala z mojej zubarky taka znechutena, ze som sa rozhodla od nej odist.vedel by mi niekto povedat,kde by som nasla nejakeho dobreho zubara,kt.necha cloveka dohovorit a nie len pozrie do ust a hrrr na vec...navyse ,keby aj vedel trhat zuby, a neposielal na stomatochirurgiu (viem ,ze sa tam posielaju tazke pripady a moja sedmicka to rozhodne nie je , v pohode by ju odvazny zubar vytiahol )...dobre by bolo aj to,keby nebol sukromnik,aby som vela nemusela doplacat...najlepsie by bolo ,keby sidlil v presove, ale nevadilo by mi ani blizke okolie-napr.sabinov.prosim poradte, zacinam byt zufala, mam pocit,ze v po nie su normalni zubari....btw.poznate dr.kolodzejovu?

ajajaja

hm, tak si zjavne mylim pojmy :) dobre, tak moze byt aj sukromnik, ale zase aby nepytal 30 eur za zablombovanie 1 zuba .

rubikon

keby nebol súkromník? dnes majú všetci súkromné ambulancie, záleží však na tom, či je zmluvným lekárom tvojej zdravotnej poisťovne. aj tam sú však rozdiely v doplatkoch za jednotlivé úkony.