ľudské vlasky clip in..kto ich má ?

Príspevok v téme: ľudské vlasky clip in..kto ich má ?
arianka18

ahojte baby...chcem sa opýtať kto z vás má ľudské clip in vlasky...pár info...odkiaľ ste to kupovali a ako ste spokojné s kvalitou..lebo na stránkach som našla rôzne cen yod 30-120 eur..a taktiež keďže mám ryšavé vlásky či sa dajú prefarbiť z blond keďže ryšavé nikdy v ponuke nemajú :// a taktiež či sú clip in vhodné pre veľmi husté vlasy ...keďže ja by som chcela vlasy len predĺžiť nie moc zhustiť..ďakujem

mirkin

mam! tie su najlepsie, pretoze vyzeraju priridzene ako tvoje. Remy vlasy su ludske vlasy ktore su pozosivane dokopy tak ako ti rastu na hlave, cize korienky su vsetky pekne spolu. hore je vlas stale trosku sirsi, aj ked sa to takto mozno nezda, ale ked ich das dokopy viacej, je tam velky rozdiel :) takze ked clip in extensions, jedine remy ludske vlasy, su drahsie, ale je to investicia nadlho a urcite to vyzera najprirodzenejsie. Su vsade, je toho plna aj telka, len to vyzera ako ich vlasy :)

mirkin

Umele si nekupuj! Velmi zle sa spajaju s tvojimi vlaskami, je to potom vidiet a tiez su tazsie a pri ich noseni nebudes mat taky komfort. A jasne, ze ich nemozem ani zehlit ani kulmovat ani farbit. Su bud rovne, alebo tak neprirodzene zvlnene. Najkrajsie su asi luxy hair extensions...tie si mozes objednat na nete, ale pravdepodobne tu nemozem napisat stranku. daj to len do google a pokochaj sa nimi, su naozaj krasne a tiez na youtube je kopec videi kde ich majitelky tychto vlaskov ukazuju a odpovedaju na vsetky mozne otazky ake by si mohla mat :)

tpch1

dakujem, vystacim s vlastnymi :-D ale keby som v zachvate sialenstva zacala premyslat o nejakych clipoch, tak siahnem po umeline.

jankaaaaaaaaa

chlpy a vlasy su trocha rozdiel aspon v nazve a umiestneni :D daju sa kupit aj cisto synteticke vlasy ak by si nahodou rpedsalen chcela :D

tpch1

Ja mam pekne vlasy aj bez toho :-D
Ale tie cudzie chlpy by mi vadili, aj keby som bola napoly holohlava, zas natolko sa poznam.