Zalahnute ucho

RNG

Zapal stredneho ucha je sposobeny prienikom vyluckov z infikovaneho nosohltana ces Eustachovu trubici do vnutorneho ucha.
Nasadenim antimikrobialnych prostriedkov(GSA a oreganovy olej), popisovane viackrat v predoslych prispevkoch,to zlikviduje.
Pomocne su betaglukany(vitaglukan, 200 az 1000 mg) ktore stimuluju aktivitu a vytvaranie bielych krviniek, nasej obrannej armady
NAC(2x500 mg)-odhlienuje
vitaminy E, C, selen,zimok a protizapalove:quercitin, bromelain, ine ezymy(enzymi z papaje, pankreaticke enzymi, serropeptaza , surove zeleniny)

ethel

možno by si mala navštíviť ušné,asi tam máš tukový štoplík,a za neho sa ti dostala voda,preto ti zalahlo.Oni ti to vyčistia...

jablcko

Vcera pri umyvani vlasov sa mi dostala voda do ucha a odvtedy ho mam zalahnute. kupila som si aj ten novy sprej na cisteni usi ale nic.. prosim poradte mi

certik1

aj ja som mala zalahnute, asi pol roka ma to rapilo. nemala som vkuse zalahnute, ale tak priemerne mi asi kazdy den, na pol dna zalahlo. a som aj dost zle pocula...
bola som na vysetreniach.. a nic mi nezistili...potom to samo prestalo. ale viem, ze zacalo mi zalahavat po chorobe. asi sa mi tam nieco pohlo,alebo co..

RNG

Prirodzene antibiotika
3 krat 2 zelatinove tobolky oleja z divokeho oregana, s jedlom
Dat do pol litrovej flase 15-30 kvapiek GSE, postupne cez den pit, aj 2 krat,
Zobrat pre istotu 2 krat 100 mg beteglukanu(napr domaci vitaglukan)
Moja teoria je vojenska:
najlepsia obrana je utok. Ked budes cakat , prhras. Zapal stredneho ucha je neprijemny, moze viest az ku strate sluchu.
Spominane prirodne prostriedky nemaju ziadne bocne nasledky, takze ked si ich "predpises " omylom, nic sa ti nestane, okrem straty par korun.

Gabika7

ahoj...moje problemy su tiez ze mam zalahnute ucho uz 2 tyzdne chodim aj k doktorke ale ta mi dava len sprej do nosa aj ked nemam upchaty nos povedala ze mam len zly tlak v usiach ale v papieroch bolo ze mam zapal...co mam robit?

vyliečené ucho

ahoj, z vlastnej skusenosti...odporucam ihned navstevu lekara! Mala som zapal zvukovodu a zacinalo to presne ako opisujes. Neskor ma zacalo svrbiet vo vnutri..atd. Necakaj a chod, pretoze potom ta bolest... nechci ju zazit!