Plet v hroznom stave

Príspevok v téme: Plet v hroznom stave
Msaska

mam uz 20 rokov a stale plet v hroznom stave, snazim sa ju nezatazovat - nie je to az tak vyditelne teda ..akne a obcas nejaka vyrazka..
ale co pouzivat- nejake masky alebo pomoze aj zmena makeupu? pouzivam produkty clean & clear ale uz ma to nejak prestava bavit ..pomaha mechanicke cistenie u kozmeticky?

jkjtut

dnes sa vyrábajú kvalitné make-upy, ktoré neupchávajú póry, samozrejme nemám na mysli tie čo stoja 1,50 eura.. takže make-up sa pokojne môže používať, v kombinácii s kvalitným nekomedogénnym podkladovým krémom pleť dýcha

Magy

suhlas s 2bodka, len neviem ci zakladatelka sem este vlezie, ked nedostala odpoved po troch dnoch a tuto temu "vytiahla" hore ta anicka, co ma recept na vsetko, ako pozeram aj podla inych tem.

marijam

2bodka..pravdu máš..spoznala som to sama na sebe..ako puberťáčka som na seba kydala čo najviac make-upu pritom som mala tvár bezpróblemovú bez vyrážky..a o pár rokov som s ňou mala neskutoné problémy Ani lieky nezaberali)..tak som sa na všetko vykašľala..nech si ľudia hovoria čo chcú..prestala som make-up používať..Nič čo by mi tvár zaťažovalo..schudla som, stravujem sa zdravo, pijem veľa zeleného čaju, minimum sladkého a tvár sa mi pekne čistí ;-)

2bodka

Cim viac make-upu, tym horsia plet. Plet pod make-upom nedycha, upchavaju sa nim pory. Mozno ma vela ludi odsudi, ale ja som v puberte pouzivala na umyvanie tvare obycajne mydlo a za nim hydratacny krem. Ziadna veda, ziadna draha kozmetika a idealne ziadny make-up.
Samozrejme najdolezitejsia je vyziva. Pretoze to ako vyzera nasa plet je odraz toho, ako sa telo "citi" vo vnutri.. Takze vela zeleniny, obmedzit tuky, cukry, biele pecivo atd. Za skusku nic nedas.