Platonicky zaľúbená

marilyn_lie

tak táto tema mi je dosť blízka :D ja mam tento problem ešte stále vlastne od školky a to mám už 18;D a inak som ani zalubena nebola..no odvahu by som určite nemala mu to povedať.ved ked ho vidím roztrasú sa mi kolená ;)) je to pliaga tato platonicka laska :D

Luba875

Opica... aj ja som rozmýšlala nad tým že mu to nepoviem, ale neviem naňho zabudnúť... myslela som si, že by sa mi tak možno vymazal z pamäti.. no-ja neviem
:[ ale dakujem za názor

OLA335

Ja by som ti poradila aby si mu to povedala a to čim skor aspon budeš vediet ako na tom si a možno sa to vyvinie aj dobre :).Ja napriklad si myslim že platonicka laska je aj dobra aj zla= dobra v tom že vo väčšine pripadov sa od neho po dlhšej dobe odmiluješ a zistiš že si urobila dobre a budeš sa na tom len smiať že čo to on sa mi pačil?? :DD Zle je to v tom že ti tu lasku neopätuje lebo o tom nevie ale maš šancu sa ho to spytať takže držim palce ;)

Jane318

No vidíš, ja som zaľúbená platonicky do môjho vymysleného človeka už asi dva roky. Je to hrozné, aj ke´d ho vlastne môžem ovládať, tak to je zas na druhú stranu dobré (lebo je vymyslený).
Byť tebou, tak mu to poviem - svet sa nezrúti, smiať by sa ti nemal za nič (pokiaľ nemá 15 a rozum nezabudol doma). Ak ti povie "Je mi ľúto, nie", tak sa nič nestane. budeš doňho aj naďalej platonicky zaľúbená a za chvíľu príde niekto iný a po chvíli naňho zabudneš. Mne keď sa niekto páči, tak mu to poviem na rovinu (takto furt otravujem moju spolužiačku :-D).