Pijem velmi vela vody no nechod nočiť

Príspevok v téme: Pijem velmi vela vody no nechod nočiť
ibed

Ahojte vsetci, mam taky problem s ktorým sa trapim pomerne už dosť dlho bola som aj u lekara ale ten sa na mna pozeral to ako je možne... Tak som si povedala, že najdem riešenie ja sama ale neviem nanic prisť. Tak vas prosim o radu. Pijem okolo dvoch litrov vody denne no na wc nejdem ani razmožno ked tak raz len trocha. Cvicim kazdy druhy den 45 min. zdravo sa stravujem.Nepijem ani nefajcim. Snazim sa schudnuť ale toto co som zatial schudla som priprala tym že nechodim močim. Menzes mam dostat az o dva tyzdne takze tym to nieje. dakujem za rady .

Lulu2011

dokonca som citala, ze opuchy mozu byt aj pri celiakii, vtedy telo tiez moze zadrziavat vodu, je tolko pricin, ze az

Maoam

praveze moze byt problem v nedostatku mineralov (aj kuchynskej soli), skus prijat viac mineralov, vapnik, sodik, horcik, draslik a do dvoch dni by si mala dost vycurat

ale urcite by som na tvojom mieste opätovne navstivila lekara, okrem nefrologickych testov treba vysetrit aj stitnu zlazu + hormonalny profil, ale ked ti je stale horuco a vela sa potis, mozes mat problem aj so stitnou zlazou

Lulu2011

ibed - tak to verim, kedy to bolo? ked si vtedy tolko vymocilla tak zrejme problem nebude, mozno nieco hormonalne

ibed

To je stranda ale prave vtedy som drzala hladovku ciže vypila som dve litre vody a aj som vymocila tak 1,70litorv vody . Ja viem urobila som hlupost ale stalo sa. Cize potom som vyzerala ako vazny hypochonder.

eam

Pokiaľ si fakt aj opuchnutá, nezahrávaj sa s tým. Môže ťa zaliať voda.Rieš to, a tlak ak máš vysoký, tak to tiež je nebezpečné.

ibed

No dychať sa mi nedycha tažko ale vzdy mi je teplo ked vonku je -10 stupnov mne je prijemne no neviem ci to nejak pomoze ale napisem to sem mozno to ma nieco s tým.

Lulu2011

a ked si zbierala moc kolko si vypila a kolko vymocila? ked pises, ze nemocic, nebolo im cudne, ze si dam odniesla 2 deci mocu?

ja40

K lekarovi ist musis,ak sa chces vyhnut vacsim problemom,ktore uz mas so zdravim. Toto nie je sranda,si zaliata vodou,ta musim ist z teba von,takze bud chod k tomu istemu este raz,alebo si najdi ineho dr.
Vidis tlak vysoky to je na infarkt,alebo na porazku. Len preto,ze s tebou jeden dr.nic neurobil sa vzdas vlastneho zdravia???
Ako sa ti dycha,tazko?

ibed

No tlak mam vysoky...Ale tie lieky furon su na lekarsky predpis čiže asi nic z toho pretože k lekarovi nechcem isť. Dakejm velmi pekne za radu velmi si to vazim .