Som divna ked mi vadia ludia v mojej blizkosti?

jankaaaaaaaaa

laurina: vam este nezacal semester? joj zavidim :D ja uz mam za sebou 3 tyzdne a vidim to stale horsie a horsie, lebo cas do odozdania prace sa blizi :D

ele

citim to podobne, a co ma najviac dorazilo? Ked som pozvala svoju najlepsiu dlhorocnu kamosku(pozname sa od skolky) na party, kde som ju chcela zoznamit s druhou kamoskou a ona jej bez nejakeho padneho dovodu vynadala, ze je vypocitava "stetka", len preto, ze robi modelku a vyzera neporovnatelne lepsie ako ona. Tak ja ju chcem zoznamit a ona takto a ani ju nenapadlo ospravedlnit sa este ona sa citila urazena, vtedy sa mi otvorili oci, s akym primitivnym clovekom som sa po cele tie roky kamaratila a spravila som hrubu ciaru za nasim vztahom. Teraz ma isto ohovara a tvari sa ze ja som spravila chybu, ked som jej iste veci vycitala.

Laurina22

Meretseger aj ja som mala vztah s lekarom a zacalo to dost podobne.A nie,nebol psycholog.Skoncilo to pre mna velmi zle.

Radiga presne tak ako pises suhlasim s tebou a tie body,co si vypisala tak tych sa po mojich sksuenostiach drzim ako kliest:-)

Ja nemam rada falos,prieci sa mi,vzdy som priama bola aj priama zostanem.A uz aj ja davam pocitovat ludom,s ktorymi sa nemam o com bavit,ktori mi vadia,lebo viem,ze nie su cestni a uprimni,ze s nimi nemam ani najmensi zaujem komunikovat.

I ked ja som velmi empaticka osoba,aspon si to myslim a robi mi to problemy lebo ja aj nad najhorsim nepriatelom premyslam,ako sa citi...Co je chyba.

Jankaaaaaaaaa vdaka za opytanie,zatial sa mi dari,uz zacne letny semester,tesim sa, i ked som sa najviac tesila na epidemiologiu a tu nas bude ucit profesor,u ktoreho som zaspavala doslova:-/

veda

Ak mas k tomu dovod nie je na tom nic DIVNE.Horsie by bolo keby si hladala na ludoch chyby bez priciny.
A ako tu pisu ludia je ZLA FALOSNA DOBA V KTOREJ SA LUDIA SNAZIA BYT NAJKRAJSI,NAJLEPSI,NAJ NAJ NAJ OD TOHO DRUHEHO A CASTO KRAT IDU CEZ MRTVOLY A OHOVARANIE,SPINENIE TOHO DRUHEHO.SKAZENA DOBA.

martina0222

Vadiť ti to môže, ale nič s tým nespravíš.. žijeme vo falošnej spoločnosti. Ja to riešim tak, že som falošná aj ja - k ľuďom, ktorí sú falošní voči mne a naopak, som skutočná pri skutočných ľuďoch. Výhoda je v tom, že s falošnými nemusíš tráviť svoj voľný čas, lebo ho tráviš so skutočnými priatelmi=) A je velké plus, že ich vieš rozoznať.

Radiga

Laurina, akokeby si o mne pisala. Iba inteligentny clovek v dnesnej dobe sa chova tak ako ty, lebo chape, ze ludia su zarlive svine, ktore sa snazia odviest od seba pozornost tak, ze kydaju a ohovaraju druhych. Vitaj v realite. Dnes nikto nikomu nepraje, a ked si my samy neubranime svoj zivot a svoje sukromie, nikto iny to za nas nespravi. Iba hlupak by veril, ze ked druhy sa automaticky tesia s nim, ked je on stastny. Prave naopak. Cim je clovek stastnejsi a spokojnejsi, tym viac sa mu snazia ludia toto prekazit. Takze pravidla k spokojnemu zivotu su: 1. Nedat sa zatahovat do intrig a ohovarania. 2. nehovorit vonku o svojom sukromi a svojom zivote vobec. 3. Neverit znamym, susedom, spolupracovnikom, verit iba najlepsim priatelom a rodine. 4. Bocit od ludi, z ktorych intuitivne citis falos a uz vobec nie si ich pripustit k telu. 5. Oddelovat pracu od sukromneho zivota, nehovorit o svojom sukromnom zivote v praci. VOBEC!