Strach zo vzťahov

Príspevok v téme: Strach zo vzťahov
zufala babaa

Ahojte! Potrebovala by som poradiť, pretože som strašne zúfalá. Mám 21 rokov a ešte som nemala žiadny vzťah, čo by nebol až taký velký problém. Mojim problémom je to, že bojim sa mať priateľa kvôl sexu. Viem znie to hlúpo ale potrebujem mať pri sebe chlapa ktorý vie počkať aspoň 2 mesiace kým prejdem fázou zbližovania a tak. Ale žial v mojom okolí sa nenájde taký chlap. Všetci mi píšu len také že by chceli ma pretiahnuť a podobne. A taký čo ma nechcú len pretiahnuť, takých je málo a pravdupovediac nie su moc pekný a samozrejme nechcem mat bohvie akého krásavca ale aby mi bol sympatický. Mám strach že zostanem naveky panna, už som bola aj u psychiatričky ale mi povedala že existuje vela chlapov ktorým neide len o sex, ale ja jej velmi neviem veriť. Za mojch 21 rokov som spoznala iba 1 chalana ktorý bol milý, dobrý a sympatický a nešlo mu len o sex a MAL ZÁUJEM O MŇA ale on bol z českej republiky a na dialku by to nešlo. Musim napísať aj to že nie som špatná a ani hlúpa a nič, nie preto nemám šťastie a vedela by som dať chlapovi čo chce v každej oblasti, ale neviem čo mám urobiť. Poradte prosím, naozaj každý chlap je taký netrpezlivý?

lenka949

Ahoj, viem ze uz je to par rokov od konverzacie ale zaujimalo by ma ci si si s tym nejako poradila..mam presne rovnaky problem.. a plus vobec nedoverujem chlapom a uz mam toho ozaj dost stve

Ikričimičian

Keď nie si autistka alebo šeredná mrochta tak nemáš dôvod na smútok a určite si ťa niekto nájde.

zufala babaa

ynteligent
to s pekne vystihol, a asi v tom bude ten problém že si priťahujem len samých takých chlapov, ktorým ide len o sex. je problém nájsť (alebo lepšie povedane stretnuť) chlapa ktorý to myslí vážne a áno niekedy treba na to mať noc aby človek vycítil o čo tomu druhému ide a (žial alebo našťastie) ja si vždy všimnem ak ma niekto chce dostať do postele a asi zato som teraz v takejto situacii. inak som zo stredného slovenska (juh) :)

lost
ja neviem aký ľudia sú v česku, akurat som natrafila na takého človeka a možno že aj na slovensku sú dobrý a milý a sympatický chlapi, ja netvrdim že nie len tu kde ja bývam to je niečo nenormálne. akoby sa všetci normálny chlapi prepadli pod zem. určite sa najde všade dobrý chlap ale tak to si žiada buď sťahovanie do ineho mesta (možno veľkomesta) alebo ja neviem cestovať a spoznávať. len to že tu mám už rodinu a priateľov. a áno aj naopak je to pravda, existujú baby čo sú tiež by som povedala "lacné handry" ale ja k nim nepatrím. síce poznám kopu takých dievčat ale to ma nezaujíma, samozrejme naštve ma to keď také dievča vidím s pohode chalanom a popritom ho podvádza s inými chlapmi a ajtak také dievča je najkrajšie, najmilšie a naj naj naj..proste to platí pre oba pohlavia..myslím že nájsť chlapa alebo babu ktorá je ako by som napísala - normálna - je v dnešnom svete UMENIE..treba mať na to cit..

lost

inac zufala babaa, zaujimalo by ma, ci to plati aj naopak - myslim tak, ze ci je baba ochotna pockat, ked chalan nechce hned po prvom druhom tretom stretnuti sirit svoj geneticky material s danou slecnou..

spolocnost je tak trochu sexisticka, stavia baby do "nezneho" statusu, resp "nevinneho" ktore takmer vzdy su "tie ktore musia povolit skor ako chcu"

ale v skutocnost moze byt niekedy aj trochu ina. hmm..

lost

haha, tak v cesku, kde su 2x promiskuitnejsi ako u nas (zatial :D ) najdes 1, tak u nas by si logicky mala najst minimalne dvoch :P
staci hladat..

ynteligent

ale nie, treba len hladať ale nie na základe tejto podmienky, to si pri zoznamovaní samozrejme nechaj pre seba :)) až potom keď začnete spolu chodiť a ako hovoríš zbližovať sa spolu sa pokús určiť hranice, napr maznanie, alebo decentnejší petting áno ale sex nie. to samozrejme len za predpokladu že by sa o niečo také pokúšal tak tie hranice jasne urči, skôr zo zahraj do stratena a nerieš to ako ultimátum:) to samozrejme záleži od toho akych chlapov vyhladavas/pritahujes , takto z prvej ani neviem posudit ci mas na ludi nos, lebo niekedy to asi ide vycitit a da predpokladat ze tento to bude od teba vyzadovat pri prvej moznej prilezitosti , žE ?
inak myslím že čakať dva mesiace je úúúplne optimálna doba, nie je to ani suché a na druhej strane nevyzeráš ani "lacno". chlapy majú inak vo zvyku opúšťať ľahko nadobnutnuté partnertky, inými slovami lehce nabil, lehce pozbyl :) samozrejme je to vo vseobecnosti