Kolegova 50tka

Príspevok v téme: Kolegova 50tka
zewa

Ahojte. V praci sme taka mensia partia, ktora velmi dobre vychadza, v lete robime spolocne grilovacky, chodime na vsetky vylety spolu a teraz bude jeden nas kolega, perfektny kamarat oslavovat 50tku a chceli by sme mu vymysliet nieco, na co by nikdy v zivote nezabudol, ale uz nad tym premyslame tri mesiace a nic nas nevie napadnut. Nemate nejaky napad? Bud mu nieco vynimocne darovat alebo nieco zazitkove pripravit. A prosim striptiz vynechajte ;)
Vdaka za kazducku radu!

zewa

Nie je športovo založený. Bude mať 50, nie 20 :)
Má to byť niečo, kde skôr bude celá partia. Máme ho moc radi. Bojím sa, xe nakoniec nevymyslime nič. To by má veľmi mrzelo. Preto sa obraciam na vás, viac ľudí, väčší rozhľad.

dana660xz

juoj ked zazitkove tak cokolvek : padak, let balonom, rafting, zorbing atd , podla toho, kolko penazi budete mat k dispozicii, ci je to sportovy typ a tak.

david23

VTomi to bol úplne super nápad:-) keď ho má rada, takéto darčeky sú lepšie, ako set nejakých encyklopédii...
zewa a čo takto skok padákom? aby si šiel zajazdiť na okruh s formulou? alebo by ste mu pripravili nejaký kultúrno-zábavný program? koláž z teambuildingových stretnutí...

VTomi

Zaplatiť mu nejaký kurz, darovať vstupenku niekam..., podľa toho, čo ho až tak veľmi a výnimočne baví. My sme napr. prednedávom zaplatili našej kolegyni kurz tanca u Ďurovčíka, bola nesmierne prekvapená, keďže ho "miluje"...