Sklerotizacia krčovych žil - skusenosti

- mira

Lucia, anddy, krčové žily sa vytvárajú tak, že pri vysokom príjme nasýtených tukov, bielkovín, nevhodnej formy vápnika a kamennej soli, pri prekyselení orhanizmu cievy strácajú pružnosť, steny tvrdnú hrubnú a kalcifikujú. V ďalšej fáze pri príjme sladkých nápojov, chémie a povzbudzujúcich látok cievy nevydržia tlak na ich stenu a praskajú. Potrebujete sa prečistiť od spomínaných nánosov a hlavne vylúčiť potraviny, ktoré stav  zapríčiňujú, zo svojho jedálnička.

llek

Sklerotizacia je jednou z moznosti riesenia krcovych zil, ale nie je to trvale riesenie. Krcove zily su podmienene u vacsiny ludi geneticky - je to prejav urcitej menejcennosti cievnej steny zil. Sklerotizacia sa bezne robi, len treba vediet, ze je to riesenie tych krcovych zil,co uz sa vytvorili. Po case sa budu vytvarat dalsie.

katka555

Ahojte, som po sklerotizacii 3 tyzdne, bez kontroly lekara. je normalne ze sa vytvorili hrcky? zmiznu same, mate s tym skusenosti? dakujem za odpovede

Lucia7777

To je vlastne že ti do krčovej žily vpichnu taky roztok po ktorom sa akoby zuži alebo neviem presne, a ta žila sa stane neviditelnou.
Len neviem ake su vyhliadky do buducna, či je už do konca života.