Ach tie mandle...

Príspevok v téme: Ach tie mandle...
chorobka

Dobry den. Mam velky problem s mandlami. Som kvoli nim stale chora, takmer kazdy mesiac. Nasli mi na nich streptokoka a povedali, ze tie mandle stratili uz svoju funkciu. Povedali mi, ze "von s nimi." Imunologicka mi to zasa neodporuca, pretoze som alergicka a mam okrem toho znizenu imunitu (na ktoru sa liecim). Vraj potom vsetko zostupuje nizsie do dychacich ciest. Naozaj neviem co robit...ci byt kazdy mesiac chora a byt zivnou podou bakteriam alebo si ich dat odstranit a bat sa, ci nedostanem zapal priedusiek kazdu chvilu...dakujem vopred za odpovede.

bledula

Ahojte, ja mám už viac ako polroka zvýšenú teplotu.Všetko mi vyšetrovali a vraj to bude z krčnych mandlí,lebo ostatné mám v poriadku. Ale to ASLO vyšetrenie a výtery z hrdla sú OK. Vraj to je chronický zápal mandlí,ktorý sa dá liečiť len vybratím mandlí. Keď som sa rozprávala s inými ľudmi,ktorí majú vonku mandle,že im to pomohlo a už nie sú chorí. Ale podľa mňa to závisí od organizmu každého človeka.

dada

Dobry den, som zufala z herpesov ktore sami kazdy tyzden tvoria.Skusam zovirax, b komplex - pomaha to ale len docasne,jednorazovo,pretoze o nejaky cas sa mi urobi dalsi. Bola som na testoch na imutinu a lekar mi odporuci vybrat krcne mandle,ze vraj tam sa nachadza lozisko nakazy. Neviem ci to mam podstupit, cito nebude zbtocne a zabraneniu herpesom to vobec nepomoze. Prosim vas, ak poznate nico co by mi aspon z polovice pomoct napiste, prosiim.

magnum

no ja som sa uz tiez nabehal po tych vysetreniach.ja som mal zvysene ASLO.to sa tyka mandlii.a mi hrozila horucka.nejak sa ta horucka vola.asi reumaticka alebo nieco take.to bolo tak pred 2ma rokmi.nejak som z toho vysiel.tiez mi chceli vybrat mandle.ale niekto ti povie ze to je dobre druhy ze to je zle.tak som to nechal tak.

colina

Ahoj,čo poznam ludi s rovnakym problemom su ok ked dali von.Teraz ide dať sestra tieš ma rovnaky problem tak čaka na vysledky ale je rozhodnuta.