Kedy behat?

xdanielax

suhlasim, behat treba vtedy, ked ti to vyhovuje.

Ja tiez nerada behavam rano nalacno, i ked mam moznost, napr. cez vikend, radsej sa naranajkujem a idem az potom. A ked sa obcas prinutim, tak som len nestastna, ze nic nevladzem :D (mimochodom, rano sa odporuca behat nalacno max 30min)

Dodhes

Ja nehávam už niekoľko rokov, no ráno ešte nemám dostatočne nakopnutý organizmus, aby som dokázal odbehnúť svojich 10km. Preto behávam iba večer. Je to individuálne.. Behaj vtedy, kedy ti je lepšie.

Maťo338

Jednoznačne ráno, prebudí ťa to do nového dňa, budeš sa cítiť že máš viac energie a večer sa bude lahšie zaspávať.

Tiež si myslím že bez bežeckej obuvy radšej nechoď a premyslí si kde budeš behávať, ako dlho a akým tempom aby sa nestalo také že ti príde zle, na omdlenie a tak.
To kvôli tomu že zrejme tvoje telo nie je ešte dostatočne prispôsobené na náhlu záťaž ak pravidelne nešportuješ či necvičíš.

jankaaaaaaaaa

neviem kedy je to najlepsie a ci je v tom az taky velky rozdiel. ale nezabudnite na bezecku kvalitnu obuv! lebo inac si len znicite klby a z toho behu bude viac skody ako osohu

Deaa

a môžem vedieť prečo je to najvhodnejšie ráno? už dlho sa chystám niečo spraviť pre seba :-D asi sa dám na ten beh ráno :-D