podozrenie na rakovinu

Príspevok v téme: podozrenie na rakovinu
Breberus

Mam podozrenie na rakovinu hrtana. Mam pocit zachripnutia, beli ma pri lavej mandli a sem tam mavam krce v krku. Doktorka mi brala krv na krvy obraz asi pred tyzdnom ohladom inej veci, zistila by to pri obicajnych testoch??povedala mi ze vswetko je v poriadku, ale na to sa robia asi ine testy vsak???
Prosim poradte mi, strasne sa bojim, zajtra rano idem hned ku doktorke ale neviem ci dnes vobec zaspim.

Lulu2011

Breberus - rakovinu moze orl lekar vyvratit jednym pozretim specialnym zrkadielkom do krku, hrtan sa da velmi dobre vidiet, aj hlasivky

mate59

HPV má veľa kmeňov, pásový opar, opar, genitálne bradavice, rakovinu krčka maternice,to všetko sposobuje,ale každý kmeň iné.

Breberus

prave to som si myslela aj ja ze hpv sposobuje len rakovinu krcka maternice ale teraz som to citala na nete ze aj hrtana. a ved prave to ze ja nemam zdurene uzliny ale nieco pod nimi.

maruska123

virus hpv sposobuje rakovinu krcka maternice, nie hrtana preboha

ze si predtym nemala taketo pocity pri zapale alebo viroze..a co? ved nie vzdy musi byt priebeh rovnaky, zdurene uzliny su pri bolesti hrdla celkom bezne

breberus

Nie, praveze to je uplne ine ako ked som mala obicajnu vyrozu alebo zapal. preto ma to tak vylakalo. a ked si nahmatam ako keby pod uzlinou to mam take zvacsene. a docitala som sa na nete ze to sposobuju vyrusi HPV ktorym som mala, liecila som si genitalne bradavice a oriatel to mal tiez a mali sme aj oralny sex.